• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gratis proefles boksen?

Vraag hier onder direct je gratis proefles aan! De proefles zal ongeveer 1 uur duren.

Gratis proefles aanvragen

Boksen in Haarlem

Via Achilles personal gym is het mogelijk om bokslessen te volgen. De trainingen zijn te volgen met een ervaren bokscoach (Thomas Boots). 

Wat kan ik verwachten bij het boksen in Haarlem?

Als je komt boksen in Haarlem kan je verwachten dat je aan jezelf gaat werken. Je krijgt goede coaching en je probeert persoonlijke doelen te halen. Na elke sessie heb je het gevoel dat je wéér een beetje beter bent geworden. Dit is ook de kracht van boksen in Haarlem met Achilles personal gym en Thomas Boots

Tijdens de training gaan we werken aan je conditie, je techniek en hoe je mentaal kan verbeteren en groeien. Kwaliteit is een begrip als je komt boksen in Haarlem. Naast dat je hard aan jezelf gaat werken bieden wij een gezonde dosis humor en een leuk team aan mensen. 

Prijzen

Prijzen
1x per week €39
2x per week €49
3x per week €59
4x per week €69
Onbeperkt €75

Bokszaktraining in Haarlem

Wat maakt onze bokszak trainingen speciaal / onderscheidend?

Tijdens de bokszak trainingen werken we met een specifieke opbouw. Je kunt natuurlijk doelloos op een zak gaan slaan, maar dat is niet waar wij voor staan. Onze passie is om mensen boksen te leren en niet om mensen op te leiden voor het circus. 

Alignment training 
Bij het boksen komt de meeste spanning op de voorzijde van het lichaam waardoor bij veel boksers het lichaam uit balans raakt. Tijdens iedere bokszak training werken we aan de zwakkere spierstructuren met correctieve oefeningen. Deze disbalans is tenslotte vaak de "Achilles Heel" voor velen boksers. Onze bokstrainingen zullen op deze manier meer lichamelijke klachten voorkomen of zelfs verminderen indien al aanwezig.

Tijden dat boksen in Haarlem wordt aangeboden:


Reguliere bokslessen (hier bij trainen we techniek): 

Bingerweg 12A
Maandag 19.00-20.00
Dinsdag 19.00-20.00
Woensdag 19.00-20.00
Donderdag 19.00-20.00

Bokszaktraining tijden in Haarlem: 

Bingerweg 12A
Dinsdag 18:00 - 19:00
Woensdag 20:00 - 21:00
Donderdag 18:00 - 19:00

Gratis proefles aanvragen