Kinderboksen in Haarlem

Bij Achilles Personal Gym hebben wij speciale bokslessen voor kinderen. Boksen voor kinderen is niet alleen ontzettend leuke en gezond maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Tijdens de lessen werken we aan zelfverzekerdheid, weerbaarheid de motoriek en conditie.

Wat doen we tijdens een boksles voor kinderen?

De bokslessen zijn veilig voor ieder kind, we sparren niet tijdens onze lessen. We werken met bokshandschoenen, stootzakken en zogenoemde pads. Samen met de kinderen werken we aan basis stoottechnieken die we combineren met een lekkere actieve workout. Omdat wij alles in spelvorm doen zijn het leuke lessen voor kinderen.

Voor wie zijn de kinderbokslessen geschikt?

De kinderbokslessen zijn voor jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar geschikt. Het maakt niet uit of je al vaker meegedaan hebt, de bokslessen zijn voor ieder niveau geschikt. Bij ons zijn de kinderen in een veilige omgeving volgens de richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM.

Veilige bokslessen voor kinderen

Boksen is van nature een contact sport, echter is dit niet wat wij doen. Wij creëren een veilige omgeving waar ieder kind zich prettig in kan voelen. Respect is een belangrijk onderdeel van onze lessen. Hierdoor leren kinderen hoe ze met elkaar om gaan en leren ze om voor zichzelf op te komen.

Bokslessen volgens de richtlijnen van het RIVM

Wij mogen onder beperkende maatregelen van het RIVM groepslessen voor kinderen organiseren. Hier zijn echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden: • De kinderen moeten aangekleed gebracht worden, er is geen gelegenheid om je om te kleden. Zorg voor kleding en schoenen die geschikt zijn voor buitensporten. • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de locatie van de training. Zodra je aankomt zorg dan voor 1,5 meter afstand en volg de instructies die wij geven. • De kinderen worden door onze begeleiding opgevangen op gepaste afstand van de ouders. • Ouders brengen hun kinderen langs en vertrekken dan weer, je kunt niet blijven kijken. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Blijf ook niet hangen om met elkaar te kletsen. • Ga thuis voorafgaand aan de training naar het toilet. De sportschool is gesloten. Dus ook de kleedkamers blijven gesloten. • Bij regen gaan de buitenlessen niet door, twijfel je neem dan even contact met ons op. • Heeft jouw kind een verkoudheid of andere klachten blijf dan thuis. • Kinderen tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen buitensporten maar dan met 1,5 meter afstand ertussen. • Bij aankomst desinfecteert iedereen zijn handen, dit wordt aangeboden door de sportschool. • Zorg dat je trainingsuitrusting(handdoek/flesje water) en je spullen schoon zijn. • Ga na afloop van de training gelijk weer naar huis.

Gratis proefles boksen

Wij begrijpen heel erg goed dat je eerst samen met je zoon of dochter wilt kijken of het leuk is om mee te doen. Daarom mag je altijd langskomen voor een gratis proefles, het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden via het contact formulier.