Eitwitrijke maaltijd als herstelvoeding

Wij geven je 4 goede redenen waarom visolie belangrijk is. Lees in het volgende artikel waarom visolie zo belangrijk is en waarom je het aan je dieet zou moeten toevoegen.

Op woensdag 2 augustus 2017, om precies te zijn, ging bij mij de knop om. Ik was net een week terug van een fantastisch vakantie in Italië, waar alleen helaas mijn buik mij iets te vaak in de weg gezeten had.

4 GOEDE REDENEN OM VISOLIE TE NEMEN

In de Personal Gym verkopen wij onze eigen Omega 3 visolie. Waarom? Wij geven je 4 redenen!

1. ONMISBARE BOUWSTENEN

Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren met eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) en geldt als Macronutriënt als onmisbare bouwsteen voor jouw lijf. Visolie is dus belangrijk.

2. HET IS GOED VOOR DE HERSENEN

Het grootste deel van hersen-, zenuw- en oogweefsels bestaat uit DHA. Deze zorgen onder andere voor de regulatie van ons leer-, denk- en spraakvermogen, de motoriek, het geheugen, de stemming en ons gedrag. Omdat je dit niet zelf aan kunt maken, moet je dit uit je voeding halen.

Yoga Haarlem
3 Tips om beter te slapen

Op woensdag 2 augustus 2017, om precies te zijn, ging bij mij de knop om. Ik was net een week terug van een fantastisch vakantie in Italië, waar alleen helaas Lees meer…