Sportschool met groepslessen in Haarlem

Bij Achilles personal gym hebben wij verschillende groepslessen waar je aan deel kun nemen. Wij hebben verschillende groepen waarin je bijvoorbeeld kunt boksen, deze groepslessen zijn gericht op zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen hebben wij zelfs een aparte les in de vorm van Pink Hiit Boxing. Maar ook voor Yoga ben je bij ons aan het juiste adres onze Yoga les volgt het VinYasa principe. Dit is een dynamische vorm van yoga, waarin een reeks houdingen op een logische manier in elkaar overgaan met de ademhaling als anker, waarbij de zonnegroeten een essentieel onderdeel zijn. Wil je gebruik maken van de verschillende mogelijkheden dan hebben wij sinds kort de Club Workouts geïntroduceerd. Dit is een combinatie van circuit training, Boksen en bokszaktraining. Je hebt naast deze dynamische en uitdagende trainingen ook nog eens de mogelijkheid om deel te nemen aan Yoga.

Groepsles Boksen

Bij Achilles Personal Gym hebben wij verschillende groepslessen boksen. Deze lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Wij werken met kleine groepen waardoor je maximale begeleiding krijgt. Dit maakt onze groepslessen boksen dan ook goed geschikt voor verschillende niveaus. Wij hechten veel waarde aan jouw veiligheid tijdens de lessen en tijdens het sparren. Je krijgt alle ruimte om te werken aan het verbeteren van je techniek, het verbeteren van je conditie en je verbrand ook nog eens heel veel calorieën. We hebben sinds een tijd nu ook een speciaal uurtje speciaal voor vrouwen. Samen werk je aan je techniek, gezondheid, zelfverzekerdheid en weerbaarheid. Neem gerust contact met ons op voor een proefles.

Groepsles Yoga

Onze Yoga groepsles geven wij volgens het Vin Yasa Yoga principe. De lessen zijn gericht op het gebruiken van bepaalde lichaamsdelen, bijvoorbeeld: de schouders, het heupgewricht of de wervelkolom. Door het gebruik van “Vinyasa Krama” (het woord Krama betekent stap of een stadium), kan er op een veilige manier toegewerkt worden naar een specifieke (geavanceerde) houding of een full body opening practice. Ook biedt Krama de mogelijkheid, dat de les voor iedereen te volgen is. Er zijn altijd opties in het leven! Deze dynamische vorm van Yoga is uitermate geschikt voor verdieping, uitdaging en ontspanning. Je zal ook merken dat je meer kracht en flexibiliteit op gaat bouwen. Wil je het een keertje komen proberen? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.

Club Workouts Haarlem

Merk je dat je niet genoeg motivatie of discipline hebt om alleen te trainen? Dat snappen we bij Achilles Personal Gym wel. Daarom zijn we sinds 2019 gestart met onze eigen “Club Workout”, waarvoor je iedere dag bij ons terecht kan! De clubworkouts kun je zoals gezegd iedere dag volgen, je kunt hierbij gebruik maken van diverse groepslessen zoals Circuittraining, Boksen, Bokszaktraining en Yoga. Je bent dus zeer flexibel in de dagen en tijden die je bij ons kunt komen sporten. En doordat je telkens iets anders kunt doen blijft het super uitdagend!

De voordelen van een Personal gym ten opzichte van een sportschool

Een personal gym heeft diverse voordelen ten opzichte van een ‘normale’ sportschool. Wij onderscheiden ons door: · Een divers aanbod in groepslessen · Te werken met goed opgeleide (personal) trainers, · De beste begeleiding die je in een sportschool kunt krijgen en · De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende lessen en trainingen · Fysiotherapie op onze locatie in Haarlem · Fitness in Haarlem · Verschillende Personal trainingsmogelijkheden

Gratis proefles

Wij begrijpen dat je onze groepslessen eerst een keer zou willen proberen. Het is natuurlijk altijd fijn om even van de sfeer te kunnen proeven. Dit geldt ook voor onze sportschool. Omdat wij een aantal relatief nieuwe concepten hebben, kan je misschien nog niet helemaal voorstellen hoe het er bij ons in de sportschool in Haarlem aan toe gaat. We nodigen je dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met onze professionele begeleiders. Daarnaast zullen verschillende oefeningen worden uitgelegd, die je tijdens de diverse trainingssessies zult gaan doen. Tot snel!