Personal trainer voor mannen in Haarlem

Zoek jij een goede personal trainer voor mannen in Haarlem? Bij Achilles Personal Gym helpen onze personal trainers jou met een programma op maat. Mannen hebben andere doelstellingen dan vrouwen. Onze personal trainers houden daar rekening mee, de trainingen kunnen worden aangepast aan de leeftijd, doelstellingen of bepaalde klachten waar je mee te maken hebt. Samen met één van onze personal trainers ga je aan de slag om te werken aan jouw doelen. Personal training voor mannen kan bijvoorbeeld helpen bij: • Het verbeteren van jouw algehele gezondheid • Het verbeteren van jouw conditie • Het ontwikkelen van meer kracht of sterker worden • Ondersteuning bij het herstel van bepaalde klachten Wil jij een keer proberen of het trainen met een personal trainer iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles. Samen gaan we een intake doen waarin je kennis maakt de persona trainer, jouw doelstellingen worden besproken, we gaan een personal training sessie doen zodat je kunt ervaren op welke manier wij trainen met onze klanten.

Personal training voor mannen die aan hun gezondheid willen werken

Je gezondheid is ontzettend belangrijk, voldoende beweging en gezonde verantwoorde voeding kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Samen met een personal trainer stel je een persoonlijk plan op om aan jouw doelen te gaan werken. We houden rekening met jouw gezondheid op het moment dat je bij ons begint en stellen de trainingen tussentijds bij. Daarnaast krijg je van ons een persoonlijk voedingsplan dat jou ondersteund bij de trainingen. Jouw personal trainer is een extra stok achter de deur om jou te ondersteunen hierbij.

Personal training voor mannen die een betere conditie willen

Je algehele conditie verbeteren is een hele goede en gezonde doelstelling. Samen met jou gaan we een trainingsplan opstellen dat jou gaat helpen om je conditie te verbeteren. Personal training is uitstekend geschikt om conditie op te bouwen. Omdat je een persoonlijk trainingsplan krijgt zul je jouw doelstellingen makkelijker behalen. En het mooie is dat onze personal trainer jou daar op alle fronten bij gaat ondersteunen. Het enige dat wij van jou vragen is dat jij je aan het schema houd dat we samen opgesteld hebben.

Personal training voor meer kracht of sterker worden

Als jouw doelstelling is het ontwikkelen van kracht of wil je gewoon sterker worden dan gaat jouw personal trainer daar een trainingsplan op schrijven. Samen bepalen we een startpunt vandaar uit houden we de voortgang in de gaten. Ook bij deze doelstelling kan voeding van groot belang zijn, je krijgt dus een voedingsplan dat jou gaat ondersteunen om meer kracht te ontwikkelen.

Personal training voor herstel bij lichamelijke klachten

Heb je lichamelijke klachten? Onze professionele personal trainers houden hier altijd rekening mee. Sterker nog, een personal trainer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van veel voorkomende klachten.

Een gezond en verantwoord eetschema

Heb jij moeite met een verantwoord en gezond voedingspatroon? Jouw personal trainer gaat jou hierbij ondersteunen. Samen ga je aan de slag met een verantwoord eetschema dat afgestemd is op jouw behoefte en doelen. Jouw behoefte qua voeding is afhankelijk van een aantal factoren, je lichaamssamentelling en bijvoorbeeld hoeveel je beweegt. Hier stemmen we een gezond en verantwoord eetschema op af dat jou gaat ondersteunen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je af en toe ook gewoon een tussendoortje kunt eten, het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefles

Wij begrijpen dat je het eerst gewoon een keer zou willen proberen. Even kennismaken met een personal trainer. Zoals eerder gezegd gaan we tijdens de kennismaking jouw doelen bespreken, en ook een personal training doen om te zien waar je nu staat. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen zodat alles duidelijk is voor jou. Een het mooie is dat we jou dit gewoon gratis aanbieden, het enige dat jij hoeft te doen is even je gegevens achterlaten zodat we een afspraak met je kunnen maken.

Probeer het gratis

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.