Personal trainer voor vrouwen in Haarlem

Zoek jij een goede personal trainer voor vrouwen in Haarlem? Bij Achilles Personal Gym helpen onze personal trainers jou met een programma op maat. Vrouwen hebben andere doelstellingen dan mannen. De benen, de billen en de buik zijn voor vrouwen bijvoorbeeld delen van het lichaam waar extra aandacht aan besteed wordt. Onze personal trainers houden rekening met de doelstellingen die je als vrouw hebt. De trainingen kunnen worden aangepast aan de leeftijd, doelstellingen of bepaalde klachten waar je mee te maken hebt. Samen met één van onze personal trainers ga je aan de slag om te werken aan jouw doelen. Personal training voor vrouwen kan bijvoorbeeld helpen bij: • Het verbeteren van jouw algehele gezondheid • Het verbeteren van jouw conditie • Een fit en strakker lichaam • Speciale benen, billen, buik trainingen Wil jij een keer proberen of het trainen met een personal trainer iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles. Samen gaan we een intake doen waarin je kennis maakt de persona trainer, jouw doelstellingen worden besproken, we gaan een personal training sessie doen zodat je kunt ervaren op welke manier wij trainen met onze klanten.

Personal training voor vrouwen die aan hun gezondheid willen werken

Je bent druk met je gezin, hebt er ook nog een baan bij kortom je hebt een druk bestaan. Je gezondheid is ontzettend belangrijk, voldoende beweging en gezonde verantwoorde voeding kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Je zult je in al je bezigheden een stuk fitter voelen zodra je fitter en gezonder bent. Samen met een personal trainer stel je een persoonlijk plan op om aan jouw doelen te gaan werken. We houden rekening met jouw gezondheid op het moment dat je bij ons begint en stellen de trainingen tussentijds bij. Daarnaast krijg je van ons een persoonlijk voedingsplan dat jou ondersteund bij de trainingen. Jouw personal trainer is een extra stok achter de deur om jou te ondersteunen hierbij.

Personal training voor vrouwen die een betere conditie willen

Je algehele conditie verbeteren is een hele goede en gezonde doelstelling. Samen met jou gaan we een trainingsplan opstellen dat jou gaat helpen om je conditie te verbeteren. Personal training is uitstekend geschikt om conditie op te bouwen. Omdat je een persoonlijk trainingsplan krijgt zul je jouw doelstellingen makkelijker behalen. En het mooie is dat onze personal trainer jou daar op alle fronten bij gaat ondersteunen. Het enige dat wij van jou vragen is dat jij je aan het schema houd dat we samen opgesteld hebben.

Personal training voor een fit en strakker lichaam

Zeker als het buiten mooier weer begint te worden denken we weer na over het strand en het zwembad. Onze personal trainers kunnen jou perfect ondersteunen met een trainingsprogramma afgestemd op jouw doelstelling. Op die manier pas jij straks gewoon in dat leuke jurkje of trek jij met zelfvertrouwen die ene mooie bikini weer aan. Jouw personal trainer gaat een trainingsplan op schrijven. Samen bepalen we een startpunt vandaar uit houden we de voortgang in de gaten. Ook bij deze doelstelling kan voeding van groot belang zijn, ook daar gaan we samen de juiste aandacht aan geven.

Personal training voor herstel bij lichamelijke klachten

Heb je lichamelijke klachten? Onze professionele personal trainers houden hier altijd rekening mee. Sterker nog, een personal trainer kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van veel voorkomende klachten.

BBB training met een personal trainer

Voor veel vrouwen zijn de benen, billen en buik “probleem gebieden”. Samen met jouw personal trainer ga jij aan de slag om deze gebieden aan te pakken. Deze training is vaak een combinatie van cardio en krachtoefeningen. We gaan veel calorieën verbranden terwijl je ondertussen werkt aan het strakker maken van de benen, billen en buik.

Een gezond en verantwoord eetschema

Heb jij moeite met een verantwoord en gezond voedingspatroon? Jouw personal trainer gaat jou hierbij ondersteunen. Samen ga je aan de slag met een verantwoord eetschema dat afgestemd is op jouw behoefte en doelen. Jouw behoefte qua voeding is afhankelijk van een aantal factoren, je lichaamssamentelling en bijvoorbeeld hoeveel je beweegt. Hier stemmen we een gezond en verantwoord eetschema op af dat jou gaat ondersteunen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je af en toe ook gewoon een tussendoortje kunt eten, het moet natuurlijk wel leuk blijven!

Maak kennis met ons door een Gratis Proefles

Wij begrijpen dat je het eerst gewoon een keer zou willen proberen. Even kennismaken met een personal trainer. Zoals eerder gezegd gaan we tijdens de kennismaking jouw doelen bespreken, en ook een personal training doen om te zien waar je nu staat. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen zodat alles duidelijk is voor jou. Een het mooie is dat we jou dit gewoon gratis aanbieden, het enige dat jij hoeft te doen is even je gegevens achterlaten zodat we een afspraak met je kunnen maken.

Probeer het gratis

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.