Personal

Boksen

Wanneer je beseft dat het trainen in de reguliere sportschool niet opschiet, omdat je niet weet wat je moet doen en je alleen maar wordt gezien als een nummertje dan is het tijd voor de Achilles Personal Gym in Haarlem.

OP HET LIJF
GESCHREVEN AANPAK

Vanuit ieder niveau kun je bij ons beginnen ook wanneer je kampt met vervelende blessures. Train voor jezelf of in een kleine groep, maar altijd met veel persoonlijke aandacht.

MEER ZELFVERTROUWEN EN WEERBAARHEID

Leer hoe je een strakker lijf krijgt, meer zelfvertrouwen krijgt en sterker wordt. Iedere maand en eigenlijk iedere training meten we je progressie. 

BINNEN NO-TIME
FITTER EN STERKER

We coachen en helpen je om ritme en regelmaat te creëren. Bij de reguliere sportschool betalen de meeste mensen te veel voor hoe vaak ze gaan, want ze gaan niet.

WAT KAN BOKSEN BETEKENEN VOOR JOU?

Veel mensen kampen tegenwoordig met overgewicht of voelen zich gewoonweg niet fit en sterk. Daarnaast merken veel mensen dat ze gespannen zijn en dat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid wel een boost kan gebruiken. Herken jij dit? Dan is boksen de sport voor jou!

PERSONAL BOKSEN

Personal Boxing bij Achilles Personal Gym slaat drie vliegen in één klap. Je werkt doelgericht aan een fit en sterk lichaam, je raakt je stress kwijt doordat je je hele lichaam inzet bij deze complete sport. En doordat je steeds beter leert boksen, werk je gelijktijdig aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Personal Boxing is bij uitstek geschikt voor mensen die snel hun doelen willen behalen en niet zo graag in een groep les krijgen. Je krijgt altijd les van een professionele bokscoach, onderlegd in de Cubaanse Boksmethoden. Zo werk je doelgericht naar het lichaam en de mentaliteit van een kampioen.

Work Out

Hoe ga je van start

Binnen 3 stappen

1

Aanmelden

Meld je aan voor gratis proefles

2

Advies op maat

Wij kijken welk lidmaatschap het beste bij jou pas en maken een programma op maat

3

Start

Hier ben je de brug over en ga je van start met je eerste officiële les!

#

PERSONAL FITNESS

Personal fitness geeft je maximale motivatie, want onze trainers houden jou voortdurend in de gaten.

#

PERSONAL TRAINING

1 op 1 training geeft je maximale motivatie. Je wordt non-stop gecheckt door onze trainer of het goed gaat.

#

GROEPSLESSEN

Boks-, bokszak- of circuittrainingen om aan je kracht en conditie te werken. Altijd in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

#

REVALIDATIE

Boks-, bokszak- of circuittrainingen om aan je kracht en conditie te werken. Altijd in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.

Wij zorgen ervoor, dat jij leert hoe je balans creëert in jouw leven.

Leer te genieten van het proces in plaats van de fixeren op de einddoelstelling 

WAT VINDEN

ANDEREN

We kunnen natuurlijk zelf een mooi verhaaltje houden, maar liever laten we onze sporters zelf vertellen hoe ze het bij ons vinden. We vinden het niet alleen belangrijk dat je streeft naar het behalen van je doelen, maar ook dat je elke keer met veel plezier naar de sportschool komt. Bekijk wat Roos van ons vindt of bekijk meer reviews… 

Our Services

Zonder de juiste begeleiding sporten
zorgt ervoor dat je

Onvoldoende resultaat
behaalt

Als je 3 keer per week sport voor een maand dan zie je graag resultaat en wanneer je dit niet goed meet of terugziet na je intensieve inspanning werkt dit erg demotiverend.

Eerder blessures oploopt
tijdens het sporten

Wanneer je de juiste techniek, werk- rustverhouding en balans leert krijgen in je leven is de kans op een blessure aanzienlijk veel lager met de juiste begeleiding.

Terugvalt in
oude gewoontes

Wij zoeken samen met jouw naar de kern van het probleem van je ongezonde gewoontes. Het veranderen van een gewoonte is meer dan het niet meer tonen van het gedrag.

ACHILLES

ABBONEMENTEN

Groepslessen

Abonnement

Vanaf ongeveer

€39 /Per 4 weken

 • Onbeperkt boks- en bokszaktraining
 • High Intensity Interval Trainingen
 • full body workouts
 • Booty and burn lessen
 • Mobillity and breathwork

Personal training

1 op 7 

vanaf

€92 /per 4 weken

 • Inclusief groepslessen
 • Onbeperkt personal training 1 op 7
 • Voor en na meting
 • Je eigen personal coach
 • Coaching in voeding en leefstijl

Personal training

1 op 1 (1 op 2)

Vanaf

€38 /Per training

 • Trainingsprogramma op maat
 • Altijd bereikbaar
 • Volledige aandacht
 • Progressie metingen
 • Coaching in voeding en leefstijl

Wanneer je bij de achilles personal gym komt sporten

helpen we je om

Bewust te worden van de kracht van je lichaam
of je nu kampt met een blessure of wilt werken naar een handstand. Bij de achilles personal gym helpen we je om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en laten we zien dat je vanuit ieder beginpunt alles kunt bereiken wat jij wilt!

Je mind te veranderen naar een groei mindset
Door actief aan de slag te gaan met je lichaam veranderen er veel dingen aan je lichaam, maar ook binnen je lichaam. Wij helpen mensen om niet alleen bezig te zijn met hun uiterlijke doelen, maar ook met hun mindset en innerlijke doelen.

Uitdagingen te trotseren die je meer zelfvertrouwen geven
vanaf de start zorgen we ervoor dat je altijd leuke uitdagingen kunt doen om jouw te helpen uit je comfort zone te treden. Als je uit je comfort zone leert stappen krijg je meer zelfvertrouwen, kracht en geluksgevoel. Wie wil dat nou niet?

Direct contact

Hier komt een

Contact formulier

Onze locatie