Het einde van je Angst en het begin van Lef

Even terug samenvattend van wat we nu eigenlijk samen hebben gedaan en het resultaat wat je hiermee bereikt.

Wat is angst: door bewust te zijn waar angst vandaan komt en werkelijk voor word gebruikt heb je nu een beter besef welke angst terecht is en naar welke angst even beter moet worden ingezoomd.  Ons eeuwen oude brein gaat ons in de eerste fase van verandering misschien tegenhouden aangezien verandering voor jong makkelijker is dan voor “oud”. Wel gaat het koppige reptielenbrein ons later helpen in onze nieuwe werkelijkheid. De nieuwe werkelijkheid staat voor jouw nieuwe zelf en kijk op gezondheid.

Het herkennen van je angst routine: Iedereen herkent zich wel in de volgende routines: de perfectionist, saboteur, people pleaser of de pessimist. Er is er alleen per persoon altijd één dominant en door te herkennen welke dat is, kan je verder met interactie maken met je angst. Bewustzijn van je routine waar je het meest in kan vervallen is erg krachtig, omdat je hierdoor er veel beter op kunt anticiperen.

Interactie met je angst: Door verschillende methodes kun je nu beter in contact komen met je angst door bijvoorbeeld beter in connectie te zijn met je lichaam. Geef jezelf de tijd om te werken aan de connectie met je lichaam en angst. Het is niet mogelijk om een quik fix te verwachten van iets wat al een paar jaar in je systeem zit. Wanneer de connectie met je angst er is word de boodschap duidelijker in de vorm van een verhaal. Nu je een duidelijke interactie hebt gemaakt met je angst en weet wat het zegt is het tijd om het verhaal te herschrijven en te stretchen naar een positieve vorm.

Na deze stappen te hebben gemaakt is het belangrijk jezelf te blijven openen en uit je comfortzone te blijven stappen. Het programma “de nieuwe werkelijkheid” kan jouw helpen om optimale fysieke en mentale gezondheid te krijgen in de juiste stappen. Ook kun je lid worden van de community waarbij je elkaar blijft uitdagen uit je comfortzone te stappen en te werken aan je zelfvertrouwen en gezondheid. Bij iedere week die je doorloopt krijg je toegang tot een nieuw onderdeel over gezondheid opgebouwd van mindset naar voeding en dan leefstijl. Je krijgt levenslang toegang tot deze module en het is mogelijk al je vragen beantwoord te krijgen tijdens een wekelijkse Q&A call waarbij ik live alle vragen zal beantwoorden die gesteld zijn of ter plekke gevraagd worden!

Boek nu je gratis adviesgesprek aan om je te helpen de juiste beslissingen te maken.