• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zelfverzekerder worden met hulp van Achilles personal gym

Gepubliceerd op: 24-06-2018

Op woensdag 2 augustus 2017, om precies te zijn, ging bij mij de knop om. Ik was net een week terug van een fantastisch vakantie in Italië, waar alleen helaas mijn buik mij iets te vaak in de weg gezeten had. In mijn bikini voelde ik me niet fijn en strakke shirts dragen, vermeed ik. Ook de weegschaal thuis was niet veel vriendelijker tegen mij: 80 kilo in duidelijke digitale letters.

IK DURF WEER STRAKKE SHIRTS AAN TE TREKKEN EN ZELFVERZEKERD IN MIJN BIKINI OVER HET STRAND TE LOPEN!

Op woensdag 2 augustus 2017, om precies te zijn, ging bij mij de knop om. Ik was net een week terug van een fantastisch vakantie in Italië, waar alleen helaas mijn buik mij iets te vaak in de weg gezeten had. In mijn bikini voelde ik me niet fijn en strakke shirts dragen, vermeed ik. Ook de weegschaal thuis was niet veel vriendelijker tegen mij: 80 kilo in duidelijke digitale letters.

Via via had ik gehoord van de kleinschalige sportschool van Ian, waar maximaal 7 mensen per uur personal training en persoonlijk voedingsadvies kregen. Dit sprak mij gelijk al aan, want in zo'n massale sportschool waar niemand op je let en je zelf eigenlijk ook niet precies weet wat je doet, zal je mij niet (meer) vinden. Ik heb Ian direct dezelfde dag nog een bericht gestuurd. Mijn doelen? afvallen (10-15 kilo), m'n strakke buik en billen weer terugkrijgen, me weer lekker in me vel gaan voelen en weten wat en waarom ik (iets wel of niet) eet.

Op maandag 14 augustus 2017 begon deze uitdaging met een nogal pittig proeflesje. Lees: ik heb op de terugweg naar huis (op fiets) 1,5 uur misselijk en energieloos bij de Ikea gezeten om bij te komen en geprobeerd iets van eten binnen te krijgen. Ik weet het, dit klinkt niet echt aantrekkelijk, maar zeker als ik daar nu op terug kijk, maakt het mijzelf nog trotser.

Want nu, na 6/7 maanden (maar) twee keer per week 1 uur mijn persoonlijke trainingsschema te volgen onder begeleiding van Ian en daarbij op te letten op mijn eetgewoontes, heb ik al mijn doelen bereikt: mijn weegschaal geeft nu vriendelijk 70 kilo aan (-10 kilo dus), mijn buik en billen zijn een stuk aantrekkelijker, ik voel me lekker in mijn vel en geniet van eten, omdat ik weet wat wel en niet goed is voor mijn lichaam! Ik durf weer strakke shirts aan te trekken en zelfverzekerd in mijn bikini over het strand te lopen!

Natuurlijk houdt het hier nu niet op en gaan we gewoon vrolijk verder! Mijn nieuwe doelen zijn al gesteld: nog 3 tot 5 kilo eraf en (meerdere) pull-up(s) kunnen. Dankzij Ian vind ik sporten leuk en zelfs leerzaam geworden. Als ik nu maar 1 keer in de week ga, voel ik me gelijk schuldig naar mezelf en voelt het echt alsof ik wat gemist heb. Ian kijkt echt naar wat jij als persoon nodig hebt om je doelen te halen: waar het nodig is (bijv. door blessures of het niet juist kunnen uitvoeren van oefeningen), past hij je schema aan, zodat je alsnog naar je doel kan werken. Ik raad echt iedereen aan om te gaan sporten bij Achilles Personal Gym. Samen bereik je je doel(en)! Mij is het ook gelukt en iedereen mag het zien!

Wil jij ook geholpen worden bij het behalen van jouw doelstellingen? Meld je snel aan.