KLAAR VOOR EEN IJZERSTERKE CONDITIE EN EEN GODDELIJK LIJF?

Punch the bag and work that booty

We combineren specifieke krachtoefeningen voor de billen en boks oefeningen voor een hoge vetverbranding en om natuurlijk lekker stoom af te blazen. Daarnaast houden we ook rekening met de houding van het bovenlichaam. Zo doen we extra oefeningen specifiek voor een mooie zelfverzekerde houding en rekenen we af met voorover gerolde schouders met als oorzaak onze westerse leefstijl(kantoorbanen).

 

Wat kan je verwachten van booty boksen bij Achilles Personal Gym?

We trainen in groepjes van maximaal 12 vrouwen, omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Er is tevens nog een extra optie om met een coach naar keuze te worden begeleid op het gebied van je leefstijl door individuele coaching sessies. Hierbij plan je maandelijks een half uurtje in om je resultaten bij te houden en je verder te helpen met de volgende benodigde stappen!

#

DE BESTE TRAINING VOOR VROUWEN

Onze trainers zijn opgeleid om een geweldige krachttraining en een veilige boks en zaktraining te geven. We bundelen de voordelen van de krachtoefeningen voor een betere houding, bil- en beenspieren met de hoge verbranding van het boksen.

#

WE ZIJN FLEXIBEL

We denken altijd mee en kijken naar de variaties die voor jou werken. Ervaar je dus problemen met een oefening, dan verzinnen wij gemakkelijk een oefening die je wel kunt doen. Is de oefening te makkelijk, dan helpen we je ook graag om de oefening zwaarder te maken.

PROBEER NU EEN GRATIS BOKSLES

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.