DE PERFECTE KRACHTTRAINING VOOR VROUWEN

STRAKKERE VOLLERE BILLEN

Strakkere billen door de hoge verbranding tijdens de booty en burn en vervolgens vollere billen door de unieke krachttraining gericht op de billen! Zie jij jezelf al fit, gezond en zelfverzekerd over het strand lopen?

HOGE VETVERBRANDING

De training bevat gevarieerde circuit vormen en we sluiten ook nog eens vaak af met een toetje waarbij we ons extra richten op het verbranden van zoveel mogelijk calorieën. Zo ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Iedere oefening word aan duidelijk en helder uitgelegd en we trainen altijd in kleine groepen. We houden max 12 personen per les aan, omdat we iedereen de persoonlijke aandacht willen geven die hij/zij verdiend.

WAAROM BOOTY AND BURN BIJ ACHILLES?

Onze booty building & burn-lessen richten zich voornamelijk op het verlagen van je vetpercentage, het krijgen van een strakke taille en het ontwikkelen van betere bilspieren. Billen trainen wordt vaak niet optimaal gedaan, omdat de heupen aan de voorzijde bij veel mensen met een (zittende) kantoorbaan vastzitten. Bij onze BBB-training worden de buik, benen en billen optimaal getraind. Door de spieren aan de voorzijde te mobiliseren, krijg je wat meer definitie in je billen en ontlast je ook nog eens je onderrug. We doen wel een paar oefeningen voor het bovenlichaam, omdat we ook graag de houding van het bovenlichaam willen verbeteren. Denk aan voorover gekantelde schouders die weer mooi naar achter komen te staan, waardoor je een mooie ‘rechte’ zelfverzekerde houding krijgt. Ook bevatten de workouts vaak oefeningen voor de billen, buik en benen die je prima thuis kunt uitvoeren.

BBB-lessen bij Achilles, hoe zien die er nou uit?

Bij onze gym vinden we het belangrijk dat je in een les niet alleen wordt begeleid, maar dat je ook wat leert. Zo leer je bij ons bijvoorbeeld waarom je bepaalde oefeningen doet en waar ze voor dienen. Hoeveel keer per week moet je nou eigenlijk je billen trainen, van wat voor oefeningen krijg je grotere billen, hoe kan ik het best mijn billen, benen én buik trainen? Al deze vragen zullen worden beantwoord bij onze booty building & burn-lessen. Ook kun je door mee te doen bij deze lessen ervaren dat je minder rugklachten krijgt. Bovendien is het een ideale les om je heupmobiliteit te verbeteren.

Schrijf je in voor je eerste Booty and Burn les

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.