BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN PERSONAL TRAINER?

BEHAAL JOUW PERSOONLIJKE DOELEN MET PERSONAL TRAINING

“Ben je op zoek naar een professionele personal trainer in Haarlem? Achilles Personal Gym is de perfecte match voor jou. Of je nu een drukke werkende moeder bent, een zittend beroep hebt of een eigen bedrijf runt, het kan soms moeilijk zijn om tijd en motivatie te vinden om te sporten. Maar je hoeft je niet bij deze uitdaging neer te leggen. Door een personal trainer in te schakelen, kun je effectief blijven sporten en je persoonlijke doelen behalen.

Onze personal trainers zullen je motiveren en je de persoonlijke begeleiding en aandacht geven die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Dus als je op zoek bent naar een personal trainer in Haarlem, neem dan vandaag nog contact met ons op.”

Personal training 1 op 1 bij Achilles

Waar staan wij voor?

Begrip en Compassie

Iedereen die begint met sporten voelt spanning om de eerste stap te zetten en uit zijn comfortzone te stappen. Wij begrijpen dat iedereen een unieke beginsituatie heeft en een andere benadering om zijn of haar doelen te bereiken. Er zijn veel factoren en redenen waarom iemand tegen fysieke of mentale problemen aanloopt. Het is belangrijk om als personal trainer je hier in te kunnen verplaatsen en daarbij de begeleiding zo echt persoonlijk te maken.

 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht is meer dan je herhalingen tellen tijdens een oefening. Het gaat er om als personal trainer en eerlijk gezegd ook als mens om echt in het moment te zijn zonder afleiding(denk alleen al aan de mobiel). Bij ons streven we naar de volle 100% aandacht zonder afleiding om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de personal training sessies bij Achilles in Haarlem.

Deskundigheid

Als je wilt werken aan je lichaam (tempel), wil je uiteraard iemand met kennis en ervaring die weet hoe ze jouw lichaam op een veilige manier sterker en gezonder kunnen maken. Helaas kan iedereen zich personal trainer noemen, wat het moeilijk maakt om te weten of de trainer die je kiest wel gekwalificeerd is. Bij ons worden alle trainers zowel intern als extern opgeleid. Ervaar daarom de kwaliteit van onze trainers en vraag een gratis proeftraining aan!

Personal training

Mogelijk vanaf

€58

Per training

 • Personal trainer Interne en extra externe opleidingen
 • Voeding en leefstijl advies
 • Vet, huidplooi, omtrek of andere progressie metingen
 • Deskundigheid in revalidatie en hersteltraining
 • Korting op groepslessen en personal fitness

1 OP 2 PERSONAL TRAINING

Deel gezamenlijk de kosten van een personal trainer net als bij personal fitness, maar dan met nog wat meer aandacht natuurlijk!

Standard

Mogelijk vanaf

€34

Prijs per training per persoon.

 • Personal trainers met een interne opleiding van 2 jaar incl. een MBO sport opleiding
 • Leefstijl coaching
 • Voedingsadvies
 • Vet, huidplooi, omtrek of andere progressie metingen
 • Korting op groepslessen en personal fitness

PREMIUM

Mogelijk vanaf

€44

Prijs per training per persoon.

 • Personal trainer met meer dan 4 jaar ervaring en extra externe opleidingen
 • Leefstijl coaching
 • Voedingsadvies
 • Vet, huidplooi, omtrek of andere progressie metingen
 • Korting op groepslessen en personal fitness

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN PERSONAL TRAINING?

 

 1. Een personal trainer motiveert jou: 
  Natuurlijk zal je nog steeds zelf in beweging moeten komen, maar de motivatie om dit te doen is niet meer alleen van jou afhankelijk.
 2. Hij helpt jou bij het behalen van jouw doelen:
  Een personal trainer geeft naast motivatie, de tips en tricks die nodig zijn om jouw sportdoelstellingen te behalen.
 3. Trainen op momenten die het beste in jouw agenda passen: 
  je kunt zelf een dag en tijd afstemmen met een trainer. Dit scheelt tijd en maakt de drempel een stuk lager.
 4. De trainingen worden persoonlijk op jou afgestemd:
  Personal fitness heeft ook veel voordelen, maar als je echt vanaf de basis moet beginnen is het toch een stuk fijner om eerst met een personal trainer wat meer één op één begeleiding te hebben gehad.
 5. Persoonlijk voedingsplan:
  Het gaat niet alleen om voldoende beweging, maar ook om het aanpassen van jouw eetgewoontes en levenstijl. Een personal trainer kan je ook hierbij helpen.
 6. Een personal trainer is een stok achter de deur, geen excuses meer!
  Vanaf dag 1 wordt duidelijk gemaakt, waarom je aan een programma begint. Zo dient de personal trainer als de bekende “stok” achter de deur.

HOE VIND IK EEN GOEDE PERSONAL TRAINER?

Zoals met alles: ieder heeft zijn eigen voorkeur. Het is daarom aan te raden om voorafgaand een gesprek met een van onze personal trainers te voeren. Je kunt een geluksvogel zijn en er meteen bij de eerste ontmoeting achter komen, dat er een perfecte match is. Zo niet, dan zorgen we ervoor dat er een trainer komt die beter bij jou past.

Het is juist niet erg om kritisch te zijn: de personal trainer maak je van dichtbij mee en daarom loont het des te meer om hier eerlijk over te zijn naar jezelf en de trainer. Een goede match met een personal trainer motiveert én verhoogt de kans enorm, dat je jouw doelen gaat behalen.

Het verhaal van Nienke:

Begonnen met het doel om even een paar maanden op een andere manier haar lichaam te trainen, dan met hardlopen, fietsen en zwemmen en ondertussen al meer dan twee jaar lid, omdat ze het hier zo fijn vind om te sporten. Benieuwd waarom? Check dan de video eens!

PROBEER HET GRATIS

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.

WAAROM KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING BIJ ACHILLES PERSONAL GYM?

 1. Holistische aanpak: je hoeft je niet alleen in het zweet werken, ook ontvang je allerlei tips op gebied van voeding, mindset, en lifestyle.
 2. Betrokken personal trainers: Onze personal trainers hebben alle tijd en aandacht voor jou als individu.
 3. Resultaatgericht: Samen wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen. De tussentijdse metingen bieden inzicht in jouw progressie.
 4. Personal fitness: Mogelijkheid om naast de personal training ook onbeperkt mee te doen aan alle personal fitness sessies

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in zodat je jouw personal trainer van Achilles Personal Gym kunt ontmoeten!