Groepslessen icon
Gratis Intake
Personal Training
Groepslessen icon
Zelfstandig Sporten
Tijdens De Dal Uren
fitness haarlem
Voor, Na Of Tussen Je Werk
Door In De Waardepolder

24 Uur Toegang Tot De Gym!

Met ons systeem kun je via een app op je telefoon altijd naar binnen en daardoor kunnen onze leden altijd naar binnen wanneer ze maar willen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via onze virtuagym app en daarmee zorgen we ervoor dat er maximaal 8 mensen per uur buiten de uren trainen. Het is daardoor altijd lekker rustig binnen de sportschool. Het is nu naast de personal fitness ook mogelijk om voor jezelf te trainen mits je ervaren genoeg bent!

Voor Na Of Tussen Je
Werk Door Sporten

Hoe lekker is het als je voor, na of tussen je werk door even lekker kan gaan sporten bij een rustige gym. Bij onze personal gym kun je begeleid trainen of meedoen aan de groepslessen doorgaans tussen 0800-1100 en 1700-2100. De vrijdag tot en met zondag is dit van 0900-1200, maar buiten deze tijden hebben we ook nog ruimte voor mensen die in de dal uren zouden willen trainen voor zichzelf met of zonder trainingsprogramma en eventueel maandelijkse metingen.

Trainen Zonder Begeleiding

Als je bij ons wilt trainen zonder begeleiding dient u altijd eerst een intake te doorlopen, want bij ons is het beleid dat we alleen mensen zelfstandig laten trainen die echt weten hoe ze moeten trainen. Daarmee onderscheiden we ons ook van andere sportscholen, want iedereen die bij ons sport doet dit met de benodigde kennis om veilig en effectief te sporten. Geen macho cultuur maar een lekkere warme sfeer met sociale mensen die er van houden om serieus aan de slag te gaan.

Tijdens de intake toetsen we je even op je kennis en vaardigheden door middel van een 1 op 1 personal training van circa 45 minuten. Na deze sessie geven we een eerlijk advies op maat.

Om vrij te kunnen trainen bij ons, heb je voldoende ervaring nodig of kun je een 12-weken programma boeken. Dus plan eerst een adviesgesprek of een persoonlijke intake.

Vrij Trainen

€38

Prijs per 4 weken

 • Inschrijven via de virtuagym app
 • Max. 12 Met een app op je telefoon toegang tot de gym
 • Alle open gym uren zijn voor jouw beschikbaar
 • Toegang tot alle faciliteiten
Vrij Trainen Plus

€58

Prijs per 4 weken

 • Alle punten van vrij trainen “plus”
 • 3 personal training 1 op 7 lessen per 6 weken
 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Eventuele omtrek en/of gewichtsmetingen

Faciliteiten Van Achilles

Privé parkeerplaatsen voor de deur Kleedkamers en douches aanwezig Toegang tot de wifi en daarmee ook tot ons sonos systeem, mocht je
alleen zijn leef je uit. Fitnesszaal met de allerbelangrijkste apparatuur om je volledige lichaam te trainen Groepslessen zaal met bokszakken en
nog een aantal conditionele apparaten als een roeier, fiets en ski erg. Kortom je hebt binnen deze sportschool meer dan je nodig hebt voor een
heerlijke workout en het is altijd rustig!

Boek Nu Je Proefles

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.

LANDING PAGE newa

Locatie

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Achilles Personal Gym is gevestigd in het welbekende industrieterrein ‘De Waarderpolder’ in Haarlem, aan de Bingerweg 14.

Volgens “Google Maps” bereik je de de Gym met 12 minuten op de fiets of 30 minuten wandelen vanaf het centrum van Haarlem. De gym is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus makkelijk bereikbaar en je kunt daar gratis parkeren!

Voor de ingang van Achilles Personal Gym zijn drie parkeerplaatsen standaard voor de bezoekers van de Gym. Daarnaast zijn er om de hoek voldoende parkeermogelijkheden.

Hoe join je de Achilles Familie?

 • Schrijf je in voor een gratis proefles naar keuze online
 • Doe je favoriete sport outfit aan en neem je bidon en handdoekje mee
 • Word altijd warm ontvangen in een kleine groep
 • Volg je fantastische les onder de begeleiding van een gecertificeerde trainer
 • Hierna sluiten we af met een adviesgesprekje om te kijken welke vorm van sporten bij ons het beste bij je past!
 • Nadat je lid bent geworden kan je jezelf op de dag gemakkelijk inschrijven via onze persoonlijke app!
 • Welkom bij de Achilles Familie
 • Volg in de toekomst onze community en instagram voor leuke evenementen en lezingen over gezondheid en voor gezelligheid!
boksen haarlem

Probeer Het Gratis

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.

  google reviw