OP HET LIJF
GESCHREVEN AANPAK

BINNEN NO-TIME
FITTER EN STERKER

MEER ZELFVERTROUWEN EN WEERBAARHEID

WAT KAN (KICK)BOKSEN BETEKENEN VOOR JOU?

Veel mensen kampen tegenwoordig met overgewicht of voelen zich gewoonweg niet fit en sterk. Daarnaast merken veel mensen dat ze gespannen zijn en dat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid wel een boost kan gebruiken. Herken jij dit? Dan is boksen de sport voor jou!

PERSONAL BOKSEN OF KICKBOKSEN

Personal Boxing bij Achilles Personal Gym slaat drie vliegen in één klap. Je werkt doelgericht aan een fit en sterk lichaam, je raakt je stress kwijt doordat je je hele lichaam inzet bij deze complete sport. En doordat je steeds beter leert boksen, werk je gelijktijdig aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Personal Boxing is bij uitstek geschikt voor mensen die snel hun doelen willen behalen en niet zo graag in een groep les krijgen. Je krijgt altijd les van een professionele bokscoach, onderlegd in de Cubaanse Boksmethoden. Zo werk je doelgericht naar het lichaam en de mentaliteit van een kampioen.

Onze abonnementen

1 OP 1 BOKSEN

€58

Prijs les per persoon.

Volledige Aandacht

  • De beste en snelste manier om het boksen onder de knie te krijgen is door 1 op 1 aan de slag te gaan. De trainer heeft hierbij een uur lang de volledige aandacht voor jou!

1 OP 2 BOKSEN

€38

Prijs les per persoon.

Samen sta je sterk

  • Een prettige manier om boksen te leren is natuurlijk met een persoon die je kent. Motiveer elkaar om te gaan in combinatie met een professionele boks trainer.

1 OP 4 BOKSEN

€28

Prijs les per persoon.

Ons kent ons

  • Op je eigen favoriete tijd lekker met een groepje vrienden of collega’s boksen om de band tussen elkaar te versterken. Onze boks trainer staat voor jullie klaar!

Recensie van Marco Boots

Marco volgt bij ons de boks en zaktrainingen en is ondertussen meer ervaren. Het leuke is dat we nu ook een gevorderde groep zijn gestart waardoor er voor iedereen een les is waar die zich in thuis voelt. 

Boek nu je eerste persoonlijke boksles

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.

Locatie

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Achilles Personal Gym is gevestigd in het welbekende industrieterrein ‘De Waarderpolder’ in Haarlem, aan de Bingerweg 14.

Volgens “Google Maps” bereik je de de Gym met 12 minuten op de fiets of 30 minuten wandelen vanaf het centrum van Haarlem. De gym is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus makkelijk bereikbaar en je kunt daar gratis parkeren!

Voor de ingang van Achilles Personal Gym zijn drie parkeerplaatsen standaard voor de bezoekers van de Gym. Daarnaast zijn er om de hoek voldoende parkeermogelijkheden.