Personal Boksen

OP HET LIJF
GESCHREVEN AANPAK
BINNEN NO-TIME
FITTER EN STERKER
MEER ZELFVERTROUWEN EN
WEERBAARHEID

Wat Kan boksen
Betekenen Voor Jou?

Veel mensen kampen tegenwoordig met overgewicht of voelen zich gewoonweg niet fit en sterk. Daarnaast merken veel mensen dat ze gespannen zijn en dat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid wel een boost kan gebruiken. Herken jij dit? Dan is boksen de sport voor jou! Bij ons starten we eerst met een “No Sweat Introduction” waarbij we kijken naar je doelstelling, niveau en de best passende (kick)boks trainer!

Personal Boksen

Personal Boksen bij Achilles Personal Gym slaat drie vliegen in één klap. Je werkt doelgericht aan een fit en sterk lichaam, je raakt je stress kwijt doordat je je hele lichaam inzet bij deze complete sport. En doordat je steeds beter leert boksen, werk je gelijktijdig aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Personal boksen is bij uitstek geschikt voor mensen die snel hun doelen willen behalen.

Onze Abonnementen

1 op 1 Boksen
45 Minuten

€58

Prijs les per persoon.

Kort en krachtig
 • Tijdsefficiënte boksontwikkeling: binnen 45 minuten 1-op-1 boksen met onverdeelde aandacht van de trainer voor jouw groei. We passen de intensiteit aan op jouw!
1 Op 1 Boksen
60 Minuten

€68

Prijs les per persoon.

Kort maar krachtig
 • De beste en snelste manier om het boksen onder de knie te krijgen is door 1 op 1 aan de slag te gaan. De trainer heeft hierbij een uur lang de volledige aandacht voor jou.
1 OP 1 Boksen
75 minuten

€78

Prijs les per persoon.

Samen sta je sterk
 • Een prettige manier om boksen te leren is natuurlijk met een persoon die je kent. Motiveer elkaar om te gaan in combinatie met een professionele boks trainer.

Ook mogelijk met twee personen

1 op 2 boksen 

1 op 2 Boksen
45 minuten

€38

Prijs les per persoon.

 • Binnen 45 minuten je samen helemaal in het zweet werken en de band met elkaar versterken door deze korte, maar zeer krachtige personal boks les.
1 Op 2 Boksen
60 Minuten

€44

Prijs les per persoon.

 • Tijd om samen aan de slag te gaan de kracht van boksen 1 op 2 is ongekend samen bouw je niet alleen aan meer zelfvertrouwen, maar ook een ijzersterke conditie.
1 OP 2 Boksen
75 minuten

€48

Prijs les per persoon.

 • Haal alles uit je boks sessie gezamenlijk 75 minuten aan je kracht en conditie werken en ruim de tijd hebben om diep in te gaan op de vele bokstechnieken.
Voor personal boksen in groepen van 3,4 of meer?
Vraag een adviesgesprek aan voor meer informatie 

Recensie van Marco Boots

Marco volgt bij ons de boks en zaktrainingen en is ondertussen meer ervaren. Het leuke is dat we
nu ook een gevorderde groep zijn gestart waardoor er voor iedereen een les is waar die zich in thuis voelt.

Start vandaag

Voor je begint met zweten starten we met een “No Sweat Introduction” of in het Nederlands een adviesgesprekje. Hierbij stel ik belangrijke vragen om te kijken naar je doelstelling, beginsituatie en wat je beste eerste stap zal zijn. Een adviesgesprekje duurt maximaal 45 minuten en daarna kunnen we een eerste boks of kickboksles inplannen.

  boksen haarlem

  Locatie

  Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

  Achilles Personal Gym is gevestigd in het welbekende industrieterrein ‘De Waarderpolder’ in Haarlem, aan de Bingerweg 14.

  Volgens “Google Maps” bereik je de de Gym met 12 minuten op de fiets of 30 minuten wandelen vanaf het centrum van Haarlem. De gym is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus makkelijk bereikbaar en je kunt daar gratis parkeren!

  Voor de ingang van Achilles Personal Gym zijn drie parkeerplaatsen standaard voor de bezoekers van de Gym. Daarnaast zijn er om de hoek voldoende parkeermogelijkheden.