Is leren boksen of de zaktraining echt iets voor jou? Kom dan ervaring opdoen bij Achilles personal gym in Haarlem

BOKS EN ZAKTRAINING

Leer de techniek van het boksen in kleine groepen. We hechten veel waarde aan jouw veiligheid tijdens de les. Iedere maand hebben onze bokslessen een andere focus en daardoor blijf je iedere maand weer leren!

Bekijk hier het volledige lessenrooster om een goed overzicht te krijgen

4 Gratis online bokslessen 

Het kan best eng zijn om een eerste boksles in het echt te volgen als je nog nooit gebokst hebt. Daarom hebben we in 4  korte online lessen alvast een leuke basis over het boksen uitgelegd om je te helpen over die angst heen te komen en nog eens 4 langere video’s met extra conditioning en voorbereiding van de schouders.

Uiteraard mag je natuurlijk gewoon je eerste gratis proefles nu of na de online lessen volgen.

Wat kan ik verwachten van het boksen bij Achilles personal gym?

Als je komt boksen bij Achilles Personal Gym in Haarlem, is het de verwachting dat je aan jezelf gaat werken. Je krijgt goede coaching en je probeert persoonlijke doelen te halen. Na elke sessie heb je het gevoel dat je wéér een beetje beter bent geworden. Dit is ook de kracht van boksen  bij Achilles Personal Gym met Thomas Boots.

Tijdens de training werken we aan je conditie, je techniek en hoe je mentaal kan verbeteren en groeien. Kwaliteit bieden is een begrip bij ons. Naast dat je hard aan jezelf gaat werken, bieden wij een gezonde dosis humor en een leuk team aan mensen.

#

BOKSZAK TRAINING BIJ ACHILLES PERSONAL GYM

Wat maakt onze Bokszaktraining speciaal / onderscheidend?

Tijdens de Bokszaktraining werken we met een specifieke opbouw. Je kunt natuurlijk doelloos op een zak gaan slaan, maar dat is niet waar wij voor staan. Onze passie is om mensen boksen te leren en niet om mensen op te leiden voor het circus.

#

ALIGNMENT TRAINING

Bij het boksen komt de meeste spanning op de voorzijde van het lichaam, waardoor het lichaam uit balans kan raken. Tijdens iedere Bokszaktraining werken we aan de zwakkere spierstructuren met correctieve oefeningen. Deze disbalans is tenslotte vaak de “Achilles Heel” voor vele boksers. Onze Bokstraining zal op deze manier meer lichamelijke klachten voorkomen of zelfs verminderen, indien al aanwezig.

PROBEER NU EEN GRATIS BOKSLES

Wil je eerst eens rondkijken en Ă©Ă©n van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.