Kickboksen

Kickboksen Haarlem

“Bij Achilles in Haarlem bieden we fantastische kickboklessen aan voor mensen van alle niveaus. Onze instructeurs helpen je om je techniek te perfectioneren en je conditie te verbeteren. Meld je nu aan voor onze kickboks lessen in Haarlem en ervaar de vele voordelen van deze intense en uitdagende sport!”

Persoonlijke Aandacht

Je kunt bij ons in een kleine groep kickboksen van maximaal 12 personen of zelfs 1 op 1 trainen met een personal trainer. Bij onze personal kickboks training staat persoonlijke aandacht en vorderingen centraal. Tijdens elke groepstraining neemt de leraar je apart om verschillende technieken en combinaties met je te oefenen. Dit zorgt ervoor dat je sneller leert en extra gemotiveerd raakt. Kom langs en ervaar zelf het verschil van onze personal kickboks training

Uithoudingsvermogen

Bij onze personal gym in Haarlem bieden we fantastische kickbokslessen aan waarmee je een ijzersterke conditie kunt opbouwen, ongeacht je huidige fysieke gesteldheid. Onze ervaren trainers geven elke boksles met veel energie en motivatie, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Meld je nu aan en ervaar de vele voordelen van kickboksen bij ons!”

Voor Ieder Niveau

“Bij ons staat kickboksen centraal en bieden we de ideale manier om conditioneel fit te worden, beter te leren bewegen en lol te hebben met elkaar in een kleine, gemoedelijke setting. Onze kickbokslessen zijn laagdrempelig en gericht op plezier, zonder heftige sparringsessies. Zo kun je de volgende dag weer fijn op kantoor functioneren!

Toch Graag Personal (Kick)boksen?

“Bij ons bieden we de unieke mogelijkheid om 1 op 1 te trainen met een professionele, gecertificeerde bokser of kickbokser. Dit is de perfecte manier om je techniek te perfectioneren en je conditie te verbeteren. Schrijf je nu in voor een proefles of vraag via ons contactformulier een gratis personal (kick)boks sessie aan! Onze kickboks personal training is de ideale manier om jezelf te verbeteren en het maximale uit je training te halen!”

Contact