Groepslessen

Groepslessen icon
Gratis Intake
Personal Training
Groepslessen icon
Zelfstandig Sporten
Tijdens De Dal Uren
fitness haarlem
Voor, Na Of Tussen Je Werk
Door In De Waardepolder

Gymanistics

Gymnastics is een sport die gericht is op het trainen van het hele lic haam, voornamelijk met behulp van het eigen lichaamsgewicht. Het is een leuke en effectieve manier om het hele lichaam te trainen en altijd uitdaging te blijven ervaren, wat je gemotiveerd houdt. In onze personal training 1 op 7 bieden we op maat gemaakte gymnastic programma’s, of je kunt ook meedoen aan onze gymnastic groepslessen. Dit is een geweldige manier om een andere uitdaging te zoeken naast of als vervanging van de standaard krachttraining met gewichten.

High Intensity Interval Training

Gezamenlijk werken aan meer kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen is nog nooit zo leuk geweest. De trainer motiveert een groep van maximaal 12 personen om het beste uit jezelf te halen en het nodige vet te verbranden!

Boks & Zaktraining

Wil jij echt technisch leren boksen, dan is boksen bij de Achilles Per sonal Gym in Haarlem perfect om het te leren. Even je hoofd leegmaken en maximaal calorieën verbranden met onze unieke boks- en zaktraining. Wij werken met groepen van maximaal 12 personen in onze reguliere bokslessen.

Booty & Burn

Het uurtje om optimaal je billen te trainen en een strakke bikini lijn te krijgen. Tijdens deze les focussen we ons met name op de benen billen en buik, maar we werken ook aan de voorover gebogen houding die veel voorkomt door onze huidige maatschappij. Het bovenlichaam moet zelfvertrouwen uitstralen en je wilt natuurlijk ook een beetje strakke armen. Een super energieke leuke les om in een groepje te werken aan een blijvende summerbody!

Ademen & ICE

Leer verschillende ademhalingstechnieken om stress te ontladen en daag jezelf eventueel erna uit met een ijsbad. Dit is de manier om te leren hoe je mentaal net zo sterk wordt als onze eigen Wim Hof.

Tarieven
Groepslessen Per les

BRONZE

€11

/per les

 • 1 keer per week
 • De voordelen en mogelijkheden van jouw club workout abonnement
 • Een warme sfeer door onze kleine groepen (maximaal 12 personen)
 • Tijdens circuittraining ligt onze focus op meer mobiliteit en kracht
SILVER

€7

/per les

 • 2 keer per week
 • Krijg meer conditie door deel te nemen aan onze bokszaktraningen
 • Bij onze groepslessen hebben we extra aandacht voor techniek om blessures te voorkomen.
 • Werk aan je zelfvertrouwen door onze reguliere boks lessen te volgen
GOLD

€2

/per les

 • 6 keer per week trainen
 • Ook hebben we een les speciaal voor vrouwen, als je (nog) niet met mannen wilt sparren.
 • Onze abonnementen zijn simpel en maandelijks opzegbaar.
 • Veiligheid wordt bij ons gewaarborgd door trainers met jarenlange ervaring

Faciliteiten Van Achilles

Privé parkeerplaatsen voor de deur Kleedkamers en douches aanwezig Toegang tot de wifi en daarmee ook tot ons sonos systeem, mocht je
alleen zijn leef je uit. Fitnesszaal met de allerbelangrijkste apparatuur om je volledige lichaam te trainen Groepslessen zaal met bokszakken en
nog een aantal conditionele apparaten als een roeier, fiets en ski erg. Kortom je hebt binnen deze sportschool meer dan je nodig hebt voor een
heerlijke workout en het is altijd rustig!

Hoe join je de Achilles Familie?

 • Schrijf je in voor een gratis proefles naar keuze online
 • Doe je favoriete sport outfit aan en neem je bidon en handdoekje mee
 • Word altijd warm ontvangen in een kleine groep
 • Volg je fantastische les onder de begeleiding van een gecertificeerde trainer
 • Hierna sluiten we af met een adviesgesprekje om te kijken welke vorm van sporten bij ons het beste bij je past!
 • Nadat je lid bent geworden kan je jezelf op de dag gemakkelijk inschrijven via onze persoonlijke app!
 • Welkom bij de Achilles Familie
 • Volg in de toekomst onze community en instagram voor leuke evenementen en lezingen over gezondheid en voor gezelligheid!
boksen haarlem

Probeer Het Gratis

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.

  Uitstekend
  Gebaseerd op 113 recensies
  willem van der Jagt
  willem van der Jagt
  2023-12-27
  Fijne sportschool, goede lessen en hele goede sfeer. Lekker opde sport gericht en niet op show.
  ELISABETH QUINTAR
  ELISABETH QUINTAR
  2023-12-21
  La salle est équipée d'installations modernes. L'ambiance est sympa et le personnel est toujours prés à vous aider. C'est la salle idéale pour vous motiver et progresser.
  Dragonfire (Dragonfire)
  Dragonfire (Dragonfire)
  2023-12-09
  La salle de sport est bien équipée, propre et l'atmosphère est motivante. Le personnel est compétent et toujours prêt à aider. Les diverses options d'entraînement et les installations modernes en font un lieu idéal pour atteindre ses objectifs de remise en forme.
  Drew
  Drew
  2023-11-19
  De beste gym om te sporten. De vibes, de aandacht en het doelgericht sporten zijn hier ongekend. Keep it up!!
  Dom Sch
  Dom Sch
  2023-10-26
  Love this place! Super friendly stuff and owner, amazing equipment, good vibe - totally recommended!! As Schwarzenegger would say "I will be back" 😉
  Lisa van der Lee
  Lisa van der Lee
  2023-10-05
  Ik volg (bijna) elke week de booty & burn les bij Achilles Gym via ClassPass. Het is een fijne plek om te sporten en jezelf uit te dagen onder goed toezicht van een trainer. De vibe is leuk met mede sporters, maar het is wel kleinschalig en dat vind ik misschien wel het leukste. Let op: de dag daarna altijd een kleine spierpijn 😉 Maar dan weet je wel dat je het goed hebt gedaan. Aanrader voor iedereen die sterker en fitter wilt worden en in Haarlem woont.
  Renate Snijders
  Renate Snijders
  2023-09-16
  Fantastische kickbokstraining gehad bij Achilles met Marcio 🤩 En supertof dat ik een vriend mee mocht nemen, die al jaren niet gebokst had. Hij vond het GEWELDIG en gaat weer beginnen met boksen!
  Jacques Kroon
  Jacques Kroon
  2023-09-02
  Ian en zijn team zijn zeer gepassioneerd over wat zij neerzetten binnen Achilles. De professionaliteit is zeer hoog en voor elke vraag kan je bij ze terecht. De sfeer binnen de sportschool is ook erg fijn en is erg sociaal maar toch wilt iedereen er hard voor gaan. Ik kan deze sportschool alleen maar aanraden!
  Deniz Erol
  Deniz Erol
  2023-08-15
  Al een lange tijd lid bij Achilles Personal Gym. Je krijgt goede en persoonlijke schema's en ze adviseren/helpen iedereen met gerichte aandacht. Zeker een aanrader om hier je doelen te behalen en/of te behouden.