Gymnastics

iconeight
Gymnastics
Wat Is Dat?
iconnine
De Voordelen
Van Gymnastics
iconnine
Wanneer Worden
Gymnastics Aangeboden

Gymnastics/Calisthenics

Gymnastics is een sport die gericht is op het trainen van het hele lichaam, voornamelijk met behulp van het eigen lichaamsgewicht. Het is een leuke en effectieve manier om het hele lichaam te trainen en altijd uitdaging te blijven ervaren, wat je gemotiveerd houdt. In onze personal training 1 op 7 bieden we op maat gemaakte gymnastic programma’s, of je kunt ook meedoen aan onze gymnastic groepslessen. Dit is een geweldige manier om een andere uitdaging te zoeken naast of als vervanging van de standaard krachttraining met gewichten.

BALANS

Je kunt werken aan verschillende vormen van balans doelen en één van de bekendste in gymnastics is natuurlijk de handstand. De handstand vereist kracht balans en mobiliteit in de schouders. Het is een uitdagende oefening waarbij zeker deskundige hulp nodig is om je op de juiste veilige manier naar deze doelstelling te brengen.

De Kracht Van Gymnastics

Het is één van de meest veelzijdige sporten die er is, want je word niet alleen sterk maar ook nog eens leniger en stabieler in je gehele lichaam als je op de juiste manier gymnastics beoefent.

De Basis

De beste manier om met voornamelijk je lichaam het uiterste uit jezelf te halen en doelen te stellen die je enthousiasmeren bij de gedachte ervan! Wij geven gymnastics in Haarlem, omdat we vinden dat dit de leukste manier is om lichaam op de juiste manier sterk, mobiel en in balans te brengen. Voor zowel man als vrouw zijn er verschillende doelen die je kunt stellen zoals een handstand, split, ring dip of zelfs een muscle up. Het draait niet meer om hoeveel gewicht je telkens meer kunt wegdrukken. Bij gymnastics gaat het om dat je steeds meer mooie en complexere bewegingen kunt maken met je eigen lichaam.

Faciliteiten Van Achilles

Privé parkeerplaatsen voor de deur Kleedkamers en douches aanwezig Toegang tot de wifi en daarmee ook tot ons sonos systeem, mocht je
alleen zijn leef je uit. Fitnesszaal met de allerbelangrijkste apparatuur om je volledige lichaam te trainen Groepslessen zaal met bokszakken en
nog een aantal conditionele apparaten als een roeier, fiets en ski erg. Kortom je hebt binnen deze sportschool meer dan je nodig hebt voor een
heerlijke workout en het is altijd rustig!

Gymnastics image one
Kracht

Met je eigen lichaamsgewicht trainen zorgt ervoor dat je oersterk wordt. Met iedere nieuwe beweging die je leert wordt de beweging uitdagender en word je ook weer sterker stabieler of leniger. Je kunt vanaf ieder niveau opbouwen naar oneindig veel variaties die je altijd zullen blijven uitdagen en motiveren.

personal gym haarlem
Mobiliteit

Wie wil er nou niet weer mobieler zijn? Kan jij je nog herinneren toen je je tenen nog kon raken? We hebben binnen de sportschool een gezegde:

“You are as old as your spine”.

Blijf soepel, blijf jong en wat stijf en oud is kan nog mobiel en jong worden!

gym haarlem
Veiliger Dan Calisthenics

Binnen gymnastics werk je voornamelijk met de ringen en binnen calisthenics voornamelijk aan stangen. Doordat de ringen vrijheid geven in de beweging van je polsen, ellebogen en schouders loop je minder risico op blessures dan met calisthenics aan de stang wat je pols, elleboog en schoudergewricht eerder in een onprettige onnatuurlijk positie dwingt te bewegen. Daarnaast word er bij gymnastics extra aandacht besteed aan souplesse en de uitvoering van iedere oefening.

Hoe join je de Achilles Familie?

 • Schrijf je in voor een gratis proefles naar keuze online
 • Doe je favoriete sport outfit aan en neem je bidon en handdoekje mee
 • Word altijd warm ontvangen in een kleine groep
 • Volg je fantastische les onder de begeleiding van een gecertificeerde trainer
 • Hierna sluiten we af met een adviesgesprekje om te kijken welke vorm van sporten bij ons het beste bij je past!
 • Nadat je lid bent geworden kan je jezelf op de dag gemakkelijk inschrijven via onze persoonlijke app!
 • Welkom bij de Achilles Familie
 • Volg in de toekomst onze community en instagram voor leuke evenementen en lezingen over gezondheid en voor gezelligheid!

Tarieven
Groepslessen Per les

BRONZE

€11

/per les

 • 1 keer per week
 • De voordelen en mogelijkheden van jouw club workout abonnement
 • Een warme sfeer door onze kleine groepen (maximaal 12 personen)
 • Tijdens circuittraining ligt onze focus op meer mobiliteit en kracht
SILVER

€7

/per les

 • 2 keer per week
 • Krijg meer conditie door deel te nemen aan onze bokszaktraningen
 • Bij onze groepslessen hebben we extra aandacht voor techniek om blessures te voorkomen.
 • Werk aan je zelfvertrouwen door onze reguliere boks lessen te volgen
GOLD

€4

/per les

 • Onbeperkt Trainen
 • Ook hebben we een les speciaal voor vrouwen, als je (nog) niet met mannen wilt sparren.
 • Onze abonnementen zijn simpel en maandelijks opzegbaar.
 • Veiligheid wordt bij ons gewaarborgd door trainers met jarenlange ervaring

Probeer Het Gratis

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.