• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Personal fitness: A goal without a plan, is just a Wish

Bij de gemiddelde sportschool schrijf je jezelf in, krijg je een toegangspas en kan je je gang gaan. Bij Achilles Personal Gym heb je het voordeel dat je altijd deskundige begeleiding krijgt van een ervaren personal trainer. Die zorgt dat elke beweging telt! Onze trainers zullen jou helpen om de bewegingen juist aan te leren en te perfectioneren. Je wordt aangemoedigd en uitgedaagd om je eigen grenzen op te zoeken, naar meer intensiteit te werken of een lagere squat uit te voeren. Je zult zien dat de resultaten sneller zichtbaar worden en je vermijdt mogelijke blessures, omdat wij jou helpen met de juiste kennis en ondersteuning op maat!


GRATIS INSCHRIJVEN!
Betaal maandelijks ZONDER inschrijfkosten.

Gratis proefles

 

 

12 maanden abonnement € 98,- per maand

Voor de workout warrior. Ga voor een jaar fitness en voel het
aan je spieren, niet aan je portemonnee.

 

6 maanden abonnement € 108,- per maand

Een six pack in zes maanden? Alles is mogelijk! 

 

3 maanden abonnement € 118,- per maand

Test je grenzen. Welke transformatie ga jij bereiken in drie maanden?

 

Wordt sterk geadviseerd*

Iedere 3 maanden vind er een goalsetting/personal training sessie plaats waarbij je het volgende ontvangt voor maar 35 euro (t.w.v. 75,-):

  • Tijdens iedere sessie worden doelen gesteld en gekeken of de doelen van de afgelopen periode zijn behaald en waarom dan wel/niet.
  • Je ontvangt een huidplooi/omvang meting en/of er word een foto gemaakt om je progressie goed in kaart te brengen.
  • De Achilles krachtmeting: aan de hand verschillende eigen ontworpen uitdagingen kun je verschillende niveau’s/levels behalen waarbij je word beloond met een mooi certificaat.
  • Aan het eind van de sessie word er een uitgebreid advies gegeven om je op weg te helpen naar de beste versie van jezelf