KLACHTEN TIJDENS HET SPORTEN? COMBINEER JE WORK-OUT MET FYSIOTHERAPIE

Je wil het beste uit jezelf halen, maar de laatste tijd ervaar je steeds meer klachten tijdens het sporten. Zitten deze klachten je sportieve prestaties in de weg? Of heb je zelfs pijnklachten als je niet aan het sporten bent? Dan raden wij je aan om op de korte termijn te starten met fysiotherapie Haarlem bij Achilles Personal Gym.

PAK JE KLACHTEN AAN MET REVALIDATIE FYSIOTHERAPIE HAARLEM

Het is erg vervelend als je niet goed kunt bewegen door een of meerdere lichamelijke klachten. Gelukkig hoef je niet met deze klachten te blijven zitten. Start je met revalidatie fysiotherapie bij Achilles Personal Gym, dan kun je die vervelende pijnklacht(en) namelijk effectief aanpakken.

Revalidatie fysiotherapie helpt mensen met tijdelijke, langdurige of blijvende lichamelijke klachten beter en prettiger te bewegen. Je kunt starten met revalidatie fysiotherapie Haarlem als je klachten hebt door een blessure, maar ook als je beperkt wordt door klachten na een ongeval, door ziekte of door een aangeboren afwijking. Revalidatie fysiotherapie is geschikt voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen, voor een flexibeler en prettiger leven.

Meer lezenMinder..

FYSIOTHERAPIE HAARLEM: VOOR VELE VERSCHILLENDE BLESSURES

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker kan bewegen. Daarom is iedereen welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Het maakt niet uit wat voor klacht of klachten je ervaart: je bent welkom voor fysiotherapie Haarlem. Van schouderblessures tot knieblessures, polsblessures en enkelblessures: alle soorten blessures worden in onze praktijk behandeld.

Ook als je al langere tijd vervelende klachten ervaart, helpen wij je graag. De kans is groot dat het onze fysiotherapeut lukt om die vervelende klachten waar je al zo lang last van hebt, effectief te verminderen.

#

ALTIJD EEN BEHANDELING OP MAAT

Bij de fysiotherapie Haarlem van Achilles Personal Gym krijg je altijd een behandeling op maat. Voor je fysiotherapiebehandeling daadwerkelijk start, onderzoeken we jouw klachten. Dit doen we onder andere door de oorzaak van de klachten te achterhalen.

MEER WETEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Op basis van jouw persoonlijke verhaal en de specifieke klachten die je ervaart, stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan is volledig gericht op jou als persoon en het verminderen van jouw specifieke klachten. Door een behandeling op maat te gebruiken, hopen we jou optimaal te ondersteunen in je herstelproces. Hopelijk met het resultaat dat je op de korte termijn weer lekker kunt sporten bij Achilles Personal Gym.

Wil je meer weten over onze praktijk voor fysiotherapie Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen graag om je een duidelijker beeld te geven van onze expertise. Zijn jouw vragen naar tevredenheid beantwoord, dan ontmoeten we je graag een keertje in onze praktijk voor een intakegesprek.

Wil je direct een afspraak maken voor fysiotherapie Haarlem? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Geef aan wanneer je tijd hebt voor een intakegesprek en wij zetten jouw afspraak direct in onze agenda. Je bent van harte welkom in onze fysiotherapiepraktijk!

PROBEER HET GRATIS

Wil je eerst eens rondkijken en één van onze personal trainers spreken voordat je besluit? Doe een gratis proefles.