Personal Kickboxing

OP HET LIJF
GESCHREVEN AANPAK
BINNEN NO-TIME
FITTER EN STERKER
MEER ZELFVERTROUWEN EN
WEERBAARHEID

Personal Boksen
Of Kickboksen

Personal Boxing bij Achilles Personal Gym slaat drie vliegen in één klap. Je werkt doelgericht aan een fit en sterk lichaam, je raakt je stress kwijt doordat je je hele lichaam inzet bij deze complete sport. En doordat je steeds beter leert boksen, werk je gelijktijdig aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Personal Boxing is bij uitstek geschikt voor mensen die snel hun doelen willen behalen en niet zo graag in een groep les krijgen. Je krijgt altijd les van een professionele bokscoach, onderlegd in de Cubaanse Boksmethoden. Zo werk je doelgericht naar het lichaam en de mentaliteit van een kampioen.

Onze Abonnementen

1 op 1 (Kick)Boksen
60 Minuten

€68

Prijs les per persoon.

Kort maar krachtig
  • De beste en snelste manier om het boksen onder de knie te krijgen is door 1 op 1 aan de slag te gaan. De trainer heeft hierbij een uur lang de volledige aandacht voor jou.
1 Op 1 (Kick)Boksen
45 Minuten

€58

Prijs les per persoon.

Volledige Aandacht
  • Tijdsefficiënte boksontwikkeling: binnen 45 minuten 1-op-1 (kick)boksen met onverdeelde aandacht van de trainer voor jouw groei.
1 OP 2 BOKSEN
60 minuten

€38

Prijs les per persoon.

Samen sta je sterk
  • Een prettige manier om boksen te leren is natuurlijk met een persoon die je kent. Motiveer elkaar om te gaan in combinatie met een professionele boks trainer.

Recensie van Marco Boots

Marco volgt bij ons de boks en zaktrainingen en is ondertussen meer ervaren. Het leuke is dat we
nu ook een gevorderde groep zijn gestart waardoor er voor iedereen een les is waar die zich in thuis voelt.

kickboksen haarlem

Locatie

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Achilles Personal Gym is gevestigd in het welbekende industrieterrein ‘De Waarderpolder’ in Haarlem, aan de Bingerweg 14.

Volgens “Google Maps” bereik je de de Gym met 12 minuten op de fiets of 30 minuten wandelen vanaf het centrum van Haarlem. De gym is ook te bereiken met het openbaar vervoer. Het is dus makkelijk bereikbaar en je kunt daar gratis parkeren!

Voor de ingang van Achilles Personal Gym zijn drie parkeerplaatsen standaard voor de bezoekers van de Gym. Daarnaast zijn er om de hoek voldoende parkeermogelijkheden.

Probeer Het Gratis

Voor je begint met zweten starten we met een “No Sweat Introduction” of in het Nederlands een adviesgesprekje. Hierbij stel ik belangrijke vragen om te kijken naar je doelstelling, beginsituatie en wat je beste eerste stap zal zijn. Een adviesgesprekje duurt ongeveer 45 minuten en daarna kunnen we een eerste boks of kickboksles inplannen.