Het verhaal van: Ian Reemer

ian-kleur

Mijn naam is Ian Reemer en ik ben op mijn 23e de Achilles Personal Gym begonnen. Geen gewone sportschool, maar een plek dat voelt als thuis voor mijzelf, een fantastisch team en wie weet ook voor jou.

Voor mij gaat training niet alleen maar om het verplaatsen van wat gewicht en er goed uitzien. Training heeft voor mij veel meer betekenis gekregen: door de betere connectie met mijn lichaam ben ik mij namelijk bewuster geworden van negatieve gewoontes die mijn relatie, werk en gezondheid beïnvloedde. Door consistent te blijven trainen heb ik mijn lichaam in balans kunnen houden tijdens voor mij zware periodes in mijn leven en heb ik de klappen kunnen opvangen om vanuit daar verder te groeien.

In dit komende jaar ga ik mijzelf inzetten om mensen verder te helpen met het vinden van een balans tussen lichaam en geest en daarnaast de wereld beter maken door te investeren in moeder natuur (daar later meer over). De holistische aanpak heeft voor mij de afgelopen jaren een nieuwe betekenis gekregen, omdat ik veel meer heb geleerd over trauma release technieken, meditaties, visualisatie en integratie technieken. Nu ik beter begrijp welke stappen gezet zouden moeten worden vanaf ieder punt kan ik mensen beter helpen met het:

  • Enthousiasmeren de eerste stap te zetten
  • Verder komen na al veel geprobeerd te hebben
  • Voorkomen om terug te vallen nadat ze zijn begonnen
  • Tot de kern komen van het probleem wat je disbalans in stand houd

Als jij voelt dat je nog niet volledig in balans of totaal uit balans bent, dan ben je hier op je plek.

Mijn ervaring als Trainer en Coach

Opleidingen inclusief certificaat:

AALO Fitness trainer level 1

AALO fitness trainer level 2

AALO Fitness master level 3

AALO Personal trainer level 4

Overloadworldwide

Mylogenics Activation

Mylogenics Rehab

Mylogenics Release

Personal Hormonal Profiling

Top A trainer

Top B trainer

3Dvisie Snijzaal Scholingscyclus medisch onderwijs centrum

Ademhalingscertificaten (Yoga Alliance geaccordeerd)

Life awareness sessions

7 day essentials

Breath is life Ademhalingsopleiding

Certified breathwork instructor

Workshops en andere cursussen

Somatische Therapie Cursus van Alfred Petrie

Bell Coaching Academy

Intensive and progressive online course bundle Joe dispenza

Discovering personality – Dr. Jordan B. Peterson

Spirituele jaarcursus afgerond bij Jan Geurtz over tibetaans boedhisme en meditatie

9 weken USC Cursus Gewichtheffen – Olympic weightlifting

Ik heb zeer veel geleerd uit verschillende workshops die ik heb gevolgd internationaal.

Fighting monkey 2 dagen in belgië

Walk the fire: Gymnastics, Mobillity and Strenght workshop 1 day course

Walk the fire: Gymnastics, Mobillity and Strenght workshop 3 days course

Internship 5 days intensive: Olympic wheigtlifting, Gymnastics, Loaded Stretching, Neurotransmitter profiling, Climbing, Nutrition and supplementation.