Mijn naam is Ian Reemer en ik ben op mijn 23e de Achilles Personal Gym begonnen. Geen gewone sportschool, maar een plek dat voelt als thuis voor mijzelf, een fantastisch team en wie weet ook voor jou.

Voor mij gaat training niet alleen maar om het verplaatsen van wat gewicht en er goed uitzien. Training heeft voor mij veel meer betekenis gekregen: door de betere connectie met mijn lichaam ben ik mij namelijk bewuster geworden van negatieve gewoontes die mijn relatie, werk en gezondheid beïnvloedde. Door consistent te blijven trainen heb ik mijn lichaam in balans kunnen houden tijdens voor mij zware periodes in mijn leven en heb ik de klappen kunnen opvangen om vanuit daar verder te groeien.

In dit komende jaar ga ik mijzelf inzetten om mensen verder te helpen met het vinden van een balans tussen lichaam en geest en daarnaast de wereld beter maken door te investeren in moeder natuur (daar later meer over). De holistische aanpak heeft voor mij de afgelopen jaren een nieuwe betekenis gekregen, omdat ik veel meer heb geleerd over trauma release technieken, meditaties, visualisatie en integratie technieken. Nu ik beter begrijp welke stappen gezet zouden moeten worden vanaf ieder punt kan ik mensen beter helpen met het:

  • Enthousiasmeren de eerste stap te zetten
  • Verder komen na al veel geprobeerd te hebben
  • Voorkomen om terug te vallen nadat ze zijn begonnen
  • Tot de kern komen van het probleem wat je disbalans in stand houd

Als jij voelt dat je nog niet volledig in balans of totaal uit balans bent, dan ben je hier op je plek.