het verhaal van Luuk

haarlem gym

Mijn naam is Luuk Mensink en sinds 2019 ben ik trainer bij Achilles Personal Gym. Wat begon als een stage in 2018 groeide al snel uit tot een fulltime baan. Mijn passie voor fitness ontstond tijdens mijn opleiding CIOS sport en beweging in 2017. Naast fitness ben ik ook actief in basketbal op landelijk niveau. Mijn ervaringen in deze sport hebben mij geleerd om hard te werken voor mijn doelen.

Basketbal heeft me gevormd. Als een van de kleinste in groepen was ik vroeger niet erg sportief, maar dat veranderde toen ik werd uitgenodigd voor een basketbaltraining. Na mijn eerste seizoen, waarin ik vooral de bal wilde afschudden, begon ik het spel echt te waarderen. De adrenaline na het scoren van een bal was onbeschrijfelijk.

Ik besefte al snel dat om goed te worden in basketbal, training essentieel is. Dus begon ik fanatiek te trainen, zowel op het veld als in de sportschool. Dankzij mijn toewijding en geloof in hard werken, speel ik nu op eredivisie niveau.

Ik geloof dat iedereen zijn doelen kan bereiken door vastberadenheid en hard werken, zelfs als het onhaalbaar lijkt.

Zoals Michael Jordan zei: “Never say never because limits like fears are often just an illusion.”