Hai allemaal ik ben Mette Henselmans en ik loop stage bij Achilles personal gym.

Ik studeer aan het CIOS in Haarlem en zit in mijn laatste studie jaar. Ik ben te vinden bij Achilles op de woensdag. Ik vind het leuk om te sporten en hierin vind ik dan ook mijn hobby’s. Een daarvan is de sport handbal en heb dit dan ook jaren beoefend. Daarnaast vind ik fitnessen ook erg leuk en doe ik dit graag.

 

De afgelopen school jaren ben ik begonnen in de fitness en heb de vakken fitness instructeur en het eerste jaar van Fitness & Health coach al mogen afronden. Hierdoor heb ik al bij verschillende gyms stage mogen lopen. Ik heb deze richting gekozen omdat het mooi aansluit op mijn toekomst plannen. Mijn ambitie is om na het CIOS een opleiding te doen voor fysiotherapie. Later wil ik dit combineren met de fitness en mensen helpen bij grote revalidaties.