Joya

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met allerlei sporten, maar turnen was echt mijn ding. Ik begon ermee toen ik 8 was en bleef het doen tot mijn 14e. Daarna raakte ik geïnteresseerd in fitness, hoewel het in het begin wat onregelmatig was. Pas vanaf mijn 16e begon ik serieuzer te trainen en raakte ik er echt in verdiept. Na mijn mbo-opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder die voor personal training.

Bij Achilles, waar ik sinds eind 2023 werk, ben ik personal trainer en geef ik met veel plezier de groepsles “Boothy and Burn” op maandag. Ik vind het geweldig om anderen te helpen een gezonde levensstijl te bereiken door middel van beweging en voeding.

Al een aantal jaar ben ik serieus bezig met fitness. Het is voor mij belangrijk om goed voor mijn lichaam te zorgen door regelmatig te bewegen en gezond te eten. Het geeft me niet alleen een fit uiterlijk, maar ook veel voldoening en plezier. Sporten maakt me gelukkig en energiek.

Toen ik net begon met sporten, ging ik vol enthousiasme met mijn vriendinnen naar de sportschool. We probeerden wat oefeningen uit, maar al snel besefte ik dat ik meer wilde leren. Ik ben me gaan verdiepen in fitness door influencers te volgen en hun waardevolle kennis op te nemen.

Tijdens de coronaperiode begon ik serieus na te denken over mijn gezondheid en werd ik geobsedeerd door afvallen. Ik rende kilometers en volgde een streng caloriearm dieet. In het begin leek het te werken, maar al snel kwam ik erachter dat het niet duurzaam was. Toen ik op dat keerpunt stond, besloot ik mijn calorie-inname geleidelijk te verhogen. Tot mijn verbazing kwam ik niet aan in vet, maar begon ik me wel veel beter te voelen en verdwenen de vreetbuien. Dit leerproces heeft me doen inzien dat voeding geen vijand is, maar juist een bron van energie voor ons lichaam.

Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans en begrijpen wat ons lichaam nodig heeft. Mijn eigen ervaring heeft me geleerd dat welzijn en geluk samengaan met een gezonde relatie met voeding en een gebalanceerde levensstijl. Laten we samen werken aan jouw fitnessreis, waarbij we niet alleen naar fysieke doelen streven, maar ook naar een gezonde mindset en een gelukkig leven.

“Afvallen gaat niet alleen om calorieën tellen; het gaat erom naar je lichaam te luisteren en voor je geest te zorgen.” Met deze filosofie begeleid ik mijn cliënten naar een gezonde en gelukkige levensstijl.

Mijn ervaring als Trainer en Coach

Opleidingen inclusief certificaat:

Overloadworldwide

Mylogenics Activation

Mylogenics Rehab

Mylogenics Release

Personal Hormonal Profiling

Top A trainer

Top B trainer