Wat bieden wij?

lidmaat-img
Gymnastics

Gymnastics is een sport die gericht is op het trainen van het hele lichaam, voornamelijk met behulp van het eigen lichaamsgewicht. Het is een leuke en effectieve manier om het hele lichaam te trainen en altijd uitdaging te blijven ervaren, wat je gemotiveerd houdt.

Claim een gratis sessie
lidmaat-img
Boks & Zaktraining

Wil jij echt technisch leren boksen, dan is boksen bij de Achilles Personal Gym in Haarlem perfect om het te leren. Even je hoofd leegmaken en maximaal calorieën verbranden met onze unieke boks- en zaktraining. Wij werken met groepen van maximaal 12 personen in onze reguliere bokslessen.

Claim een gratis sessie
lidmaat-img
Ademen & ICE

Het uurtje om optimaal je billen te trainen en een strakke bikini lijn te krijgen. Tijdens deze les focussen we ons met name op de benen billen en buik, maar we werken ook aan de voorover gebogen houding die veel voorkomt door onze huidige maatschappij.

Claim een gratis sessie
lidmaat-img
HIIT

Gezamenlijk werken aan meer kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen is nog nooit zo leuk geweest. De trainer motiveert een groep van maximaal 12 personen om het beste uit jezelf te halen en het nodige vet te verbranden!

Claim een gratis sessie

Het Verhaal Van Onze Leden

Begonnen met het doel om even een paar maanden op een andere manier haar lichaam te trainen, dan met hardlopen, fietsen en zwemmen
en ondertussen al meer dan twee jaar lid, omdat ze het hier zo fijn vind om te sporten. Benieuwd waarom? Check dan de video eens!

Uitstekend
Gebaseerd op 113 recensies
willem van der Jagt
willem van der Jagt
2023-12-27
Fijne sportschool, goede lessen en hele goede sfeer. Lekker opde sport gericht en niet op show.
ELISABETH QUINTAR
ELISABETH QUINTAR
2023-12-21
La salle est équipée d'installations modernes. L'ambiance est sympa et le personnel est toujours prés à vous aider. C'est la salle idéale pour vous motiver et progresser.
Dragonfire (Dragonfire)
Dragonfire (Dragonfire)
2023-12-09
La salle de sport est bien équipée, propre et l'atmosphère est motivante. Le personnel est compétent et toujours prêt à aider. Les diverses options d'entraînement et les installations modernes en font un lieu idéal pour atteindre ses objectifs de remise en forme.
Drew
Drew
2023-11-19
De beste gym om te sporten. De vibes, de aandacht en het doelgericht sporten zijn hier ongekend. Keep it up!!
Dom Sch
Dom Sch
2023-10-26
Love this place! Super friendly stuff and owner, amazing equipment, good vibe - totally recommended!! As Schwarzenegger would say "I will be back" 😉
Lisa van der Lee
Lisa van der Lee
2023-10-05
Ik volg (bijna) elke week de booty & burn les bij Achilles Gym via ClassPass. Het is een fijne plek om te sporten en jezelf uit te dagen onder goed toezicht van een trainer. De vibe is leuk met mede sporters, maar het is wel kleinschalig en dat vind ik misschien wel het leukste. Let op: de dag daarna altijd een kleine spierpijn 😉 Maar dan weet je wel dat je het goed hebt gedaan. Aanrader voor iedereen die sterker en fitter wilt worden en in Haarlem woont.
Renate Snijders
Renate Snijders
2023-09-16
Fantastische kickbokstraining gehad bij Achilles met Marcio 🤩 En supertof dat ik een vriend mee mocht nemen, die al jaren niet gebokst had. Hij vond het GEWELDIG en gaat weer beginnen met boksen!
Jacques Kroon
Jacques Kroon
2023-09-02
Ian en zijn team zijn zeer gepassioneerd over wat zij neerzetten binnen Achilles. De professionaliteit is zeer hoog en voor elke vraag kan je bij ze terecht. De sfeer binnen de sportschool is ook erg fijn en is erg sociaal maar toch wilt iedereen er hard voor gaan. Ik kan deze sportschool alleen maar aanraden!
Deniz Erol
Deniz Erol
2023-08-15
Al een lange tijd lid bij Achilles Personal Gym. Je krijgt goede en persoonlijke schema's en ze adviseren/helpen iedereen met gerichte aandacht. Zeker een aanrader om hier je doelen te behalen en/of te behouden.

Begin vandaag nog met uw fitnessreis

Probeer Het Gratis

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.