• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Sportschool haarlem

Ben je op zoek naar een goede sportschool in Haarlem of omgeving? Dan ben je bij Achilles personal gym aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons op diverse vlakken van andere sportscholen. Dit zie je direct als je bij ons binnen loopt. Wij trainen met het zogenaamde 1 op 7 principe. Je geeft van tevoren aan, wanneer je komt sporten op de sportschool. Er zijn op dat moment maximaal 7 mensen tegelijk aanwezig op de sportschool. Je kunt op deze manier altijd rekenen op optimale en professionele begeleiding. Veel mensen vinden dit erg prettig, omdat het hierdoor eenvoudiger is om doelen te stellen en te behalen.

Sportschool haarlem.

Kom voor een gratis proefles bij onze sportschool Haarlem

Als je overweegt om een nieuwe sportschool te gaan bezoeken, is het natuurlijk altijd fijn om even van de sfeer te kunnen proeven. Dit geldt ook voor onze sportschool. Omdat wij een relatief nieuw concept hebben, kan je misschien nog niet helemaal voorstellen hoe het er bij ons in de sportschool in Haarlem aan toe gaat. We nodigen je dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met onze professionele begeleiders. Daarnaast zullen verschillende oefeningen worden uitgelegd, die je tijdens de diverse trainingssessies zult gaan doen. Tot snel!

Sportschool Haarlem vergelijken met andere sportscholen

In Haarlem bevinden zich een behoorlijk aantal sportscholen. Denk aan grote sportscholen zoals Fit for Free. We kunnen ons daarom voorstellen dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Op basis van welke criteria moet je nu een sportschool selecteren? Moet je dit doen op basis van kwaliteit, op basis van begeleiding, op basis van prijs of op basis van iets anders?

Wat uit bovenstaande direct blijkt, is dat het belangrijk is dat je je van tevoren de vraag stelt wat voor jou nu het belangrijkste is. Ben je iemand die zonder begeleiding precies weet wat je doet? Kan je zelf trainingsschema’s opstellen en hoef je niets meer te weten over je voeding? Dan moet je een andere sportschool uitzoeken dan wanneer je juist wel veel begeleiding wilt, op diverse vlakken. Wanneer je goede begeleiding wenst en ook trainings- en voedingsadvies, ben je bij ons in Haarlem aan het juiste adres.

Bespaar veel geld bij Achilles personal gym, sportschool Haarlem

Er zijn veel mensen die er voor kiezen om regelmatig naar de personal trainer te gaan. Een personal trainer kost tegenwoordig al snel tussen de €50 en €90 per uur. Bij Achilles personal gym heb je altijd goede begeleiding en is het niet langer nodig om elke week een dure personal trainer in te schakelen. Op deze manier kan je dus honderden euro’s per maand besparen. Daarnaast heb je niet slechts eenmaal per week goede begeleiding, maar iedere keer dat je bij ons sport.

Een sportschool met goede begeleiding hoeft niet duur te zijn. Wij zijn daar een duidelijk voorbeeld van.

De voordelen van een personal gym in (sportschool Haarlem) of omgeving

Een personal gym heeft diverse voordelen ten opzichte van een ‘normale’ sportschool. Bij onze ben je aan het juiste adres voor: