BEDRIJFSFITNESS

WIE ZIJN WIJ EN WAT HEBBEN WE TE BIEDEN

Bedrijfsfitness is belangrijk om de gezondheid en efficiëntie van werknemers te bevorderen. Bij Achilles Personal Gym bieden we oplossingen voor de pijn punten van bedrijven, zoals financiële kosten als gevolg van verzuim, verminderde efficiëntie op de werkvloer, kosten van stagnering, en de impact van pandemieën op de financiën van bedrijven. We nemen bedrijven de zorg voor het stimuleren van beweging onder werknemers uit handen door afspraken te maken om te komen sporten.

We besparen je tijd & geld

en maken jouw bedrijf en werknemers gezonder

Wat zijn de voordelen van bedrijfsfitness?

Sporten heeft vele voordelen voor bedrijven, waaronder verbeterde fysieke en mentale gezondheid, betere slaap, en gezonder eten. Daarnaast bieden we ook meditatie- en ademhalingsoefeningen aan om de mentale gezondheid van werknemers te bevorderen. Door middel van groepslessen en begeleid krachttrainen willen we bedrijven helpen hun personeel effectiever te laten werken en beter samen te laten werken.

Wat zijn de kosten van bedrijfsfitness?

Wat zijn de kosten en voordelen van verzuim ten opzichte van de kosten van bedrijfsfitness? Daarnaast hebben wij zelf onderzoek gedaan en veel onderzoeken gelezen over de efficiëntie van werknemers op de werkvloer. We zien dat werknemers die al een langere tijd bij een bedrijf werken, niet zo efficiënt werken als mogelijk is. De eerste paar uur van de werkdag zijn werknemers het meest effectief, tot ongeveer 11.00 uur. Daarna daalt de efficiëntie van werknemers met bijna 50% vanwege het feit dat de hersenen niet urenlang efficiënt werk kunnen leveren. Om bedrijven te helpen hun personeel effectiever op de werkvloer te krijgen en op een andere manier beter te leren samenwerken, bieden wij als sportschool groepslessen en begeleid krachttrainen aan.

BEDRIJFSFITNESS ALS OPLOSSING VOOR HET PROBLEEM VAN MINDER EFFICIENTE WERKNEMERS

 

Dit probleem zorgt ervoor dat werkgevers geld weggooien, aangezien zij werknemers betalen om hun werk goed te doen, terwijl zij minder efficiënt werken dan mogelijk. Dit is niet oké, omdat werkgevers meer geld betalen om minder te doen.

Onze bedrijfsfitness zorgt voor een verbetering van de mentale en fysieke gezondheid van werknemers, waardoor zij genieten van meer dopamine, zelfverzekerdheid en efficiënter werken. Door te sporten en een nieuwe band samen te vormen, gaan werknemers ook beter samenwerken en wordt het bedrijf duurzamer.

Naast de directe voordelen van bedrijfsfitness, zien we ook dat de productiviteit van werknemers tot wel 50% kan toenemen na een sportmoment van een uur. Dit is omdat de belangrijkste taken van werknemers voornamelijk in de ochtend gedaan worden, waarbij zij het meest effectief zijn. Door te sporten tijdens de pauze wordt de focus opnieuw gegeven en kunnen werknemers daarna meer werk verrichten in minder tijd. Bovendien zijn de uren vlak voor en na de pauze vaak minder druk, omdat andere bedrijven ook pauzeren.

Als je geïnteresseerd bent in onze bedrijfsfitness, plan een proefles

 

HET KAN OOK ANDERS!

Achilles Personal Gym helpt jouw bedrijf stap voor stap naar een gezonder, duurzamer en efficiënter bedrijf. Nog meer uren werken en daarmee geld betalen voor minder werk, echt geen idee waar jij als ondernemer moet beginnen om je personeel duurzamer te maken? Wij kunnen je helpen door duidelijk inzicht te geven in wat bewegen kan betekenen voor efficiëntie van jouw personeel.

Het verhaal van Nienke:

Begonnen met het doel om even een paar maanden op een andere manier haar lichaam te trainen, dan met hardlopen, fietsen en zwemmen en ondertussen al meer dan twee jaar lid, omdat ze het hier zo fijn vind om te sporten. Benieuwd waarom? Check dan de video eens!

LAAT JE NIET BEPERKEN EN MAAK  VAN GEZONDHEID BINNEN JOU BEDRIJF EEN GEWOONTE

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.

WAAROM KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING BIJ ACHILLES PERSONAL GYM?

  1. Holistische aanpak: je hoeft je niet alleen in het zweet werken, ook ontvang je allerlei tips op gebied van voeding, mindset, en lifestyle.
  2. Betrokken personal trainers: Onze personal trainers hebben alle tijd en aandacht voor jou als individu.
  3. Resultaatgericht: Samen wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen. De tussentijdse metingen bieden inzicht in jouw progressie.
  4. Personal fitness: Mogelijkheid om naast de personal training ook onbeperkt mee te doen aan alle personal fitness sessies

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in zodat je jouw personal trainer van Achilles Personal Gym kunt ontmoeten!