Gratis Pijncheck

 Wanneer je pijn ervaart en daardoor belemmerd word

in  het dagelijkse leven of om op te starten met sporten

Revalidatie bij Achilles Personal Gym

Voel je de last van dagelijkse pijnklachten? Bij Achilles Personal Gym in Haarlem begrijpen we de impact die pijn kan hebben op je leven. Daarom bieden we revalidatie volgens de effectieve Mylogenics methode, gericht op het vinden en behandelen van de kern van jouw pijnpunten. Waarom blijven lijden als je een oplossing binnen handbereik hebt? Boek vandaag nog een gratis pijncheck via onze QR code onderaan deze pagina. stap richting een pijnvrij bestaan.

Direct Resultaat

We gebruiken drie belangrijke stappen in onze behandeling: activation, release en rehab. Deze methode combineert de beste technieken van verschillende behandelingen. Vaak spelen verschillende dingen een rol bij pijn. Wij onderzoeken en behandelen al die factoren. Iedereen is anders, dus we passen onze behandeling aan op jouw behoeften.

Behandeling voor Diverse Klachten

Mylogenics biedt effectieve behandelingen voor diverse klachten, geschikt voor mensen van alle achtergronden en activiteitenniveaus. Of je nu een fanatieke sporter bent, een drukke zakenman of een toegewijde huishoudelijke hulp, onze behandelingen zijn ontworpen om jou te helpen terug te keren naar een pijnvrij en actief leven. Van arthrose tot spierspanningshoofdpijn, van nek- en schouderklachten tot enkel- en knieblessures, Mylogenics richt zich op het verlichten en herstellen van een uitgebreid spectrum aan blessures en ongemakken. Laat Mylogenics je ondersteunen op jouw reis naar herstel en welzijn.

Scan de QR code om een afspraak te boeken

Bij de fysiotherapie Haarlem van Achilles Personal Gym krijg je altijd een behandeling op maat. Voor je fysiotherapiebehandeling daadwerkelijk start, onderzoeken we jouw klachten. Dit doen we onder andere door de oorzaak van de klachten te achterhalen.

Lukt het je niet om de QR code te scannen en je afspraak te maken?

Laat dan hieronder je contactgegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Gratis Pijncheck

Door een duidelijke screening te krijgen van de pijnklacht ervaar je direct of je een klik hebt met onze ervaren behandelaar en kun je direct na de pijncheck behandeld worden.

Geef bij de doelstelling alvast wat informatie zo ver je weet over: Waar je pijn ervaart, hoe  de pijnklacht is ontstaan en hoe lang je op dit moment pijn ervaart?