Sportschool Haarlem

Sportschool Haarlem

Ben je op zoek naar een goede sportschool in Haarlem of omgeving? Dan ben je bij Achilles personal gym aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons op diverse vlakken van andere sportscholen. Dit zie je direct als je bij ons binnen loopt. Onze sportschool is gevestigd in het welbekende industrieterrein ‘De Waarderpolder’ in Haarlem. Bij ons is iedereen welkom, zowel de beginnende sporter of gevorderde sporter is bij ons aan het juiste adres.

Sportschool Met Begeleiding

Bij Achilles Personal Gym krijg je altijd de beste begeleiding. Onze trainers gaan samen met jou aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Wij trainen met het zogenaamde 1 op 7 principe. Je geeft van tevoren aan, wanneer je komt sporten op de sportschool. Er zijn op dat moment maximaal 7 mensen tegelijk aanwezig op de sportschool. Je kunt op deze manier altijd rekenen op optimale en professionele begeleiding. Veel mensen vinden dit erg prettig, omdat het hierdoor eenvoudiger is om doelen te stellen en te behalen.

Sportschool Met Groepslessen
In Haarlem

Bij Achilles personal gym hebben wij verschillende groepslessen waar je aan deel kun nemen. Wij hebben verschillende groepen waarin je bijvoorbeeld kunt boksen, deze groepslessen zijn gericht op zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen hebben wij zelfs een aparte les in de vorm van Pink Hiit Boxing. Maar ook voor Yoga ben je bij ons aan het juiste adres, onze Yoga les volgt het VinYasa principe. Dit is een dynamische vorm van yoga, waarin een reeks houdingen op een logische manier in elkaar overgaan met de ademhaling als anker, waarbij de zonnegroeten een essentieel onderdeel zijn.

Wil je gebruik maken van de verschillende mogelijkheden dan hebben wij sinds kort de Club Workouts geïntroduceerd. Dit is een combinatie van circuit training, Boksen en bokszaktraining. Je hebt naast deze dynamische en uitdagende trainingen ook nog eens de mogelijkheid om deel te nemen aan Yoga.

Achilles Personal Gym Vergelijken
Met Andere Sportscholen

Wat uit bovenstaande direct blijkt, is dat het belangrijk is dat je je van tevoren de vraag stelt wat voor jou nu het belangrijkste is. Ben je iemand die zonder begeleiding precies weet wat je doet? Kan je zelf trainingsschema’s opstellen en hoef je niets meer te weten over je voeding? Dan moet je een andere sportschool uitzoeken dan wanneer je juist wel veel begeleiding wilt, op diverse vlakken. Wanneer je goede begeleiding wenst en ook trainings- en voedingsadvies, ben je bij ons in Haarlem aan het juiste adres.

Bespaar Veel Geld Bij
Achilles Personal Gym

Er zijn veel mensen die er voor kiezen om regelmatig naar de personal trainer te gaan. Een personal trainer kost tegenwoordig al snel tussen de €50 en €90 per uur. Bij Achilles personal gym heb je altijd goede begeleiding en is het niet langer nodig om elke week een dure personal trainer in te schakelen. Op deze manier kan je dus honderden euro’s per maand besparen. Daarnaast heb je niet slechts eenmaal per week goede begeleiding, maar iedere keer dat je bij ons sport. Een sportschool met goede begeleiding hoeft niet duur te zijn. Wij zijn daar een duidelijk voorbeeld van.

De Voordelen Van Een Personal Gym Ten Opzichte Van Een Sportschool

Een personal gym heeft diverse voordelen ten opzichte van een ‘normale’ sportschool. Wij onderscheiden ons door:

  • Te werken met goed opgeleide (personal) trainers
  • De beste begeleiding die je in een sportschool kunt krijgen
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende lessen en trainingen
  • Fysiotherapie op onze locatie in Haarlem
  • Fitness in Haarlem
  • Verschillende Personal trainingsmogelijkheden
boksen haarlem

Kom Voor Een Gratis Proefles Bij Onze Sportschool In Haarlem

Als je overweegt om een nieuwe sportschool te gaan bezoeken, is het natuurlijk altijd fijn om even van de sfeer te kunnen proeven. Dit geldt ook voor onze sportschool. Omdat wij een relatief nieuw concept hebben, kan je misschien nog niet helemaal voorstellen hoe het er bij ons in de sportschool in Haarlem aan toe gaat. We nodigen je dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met onze professionele begeleiders. Daarnaast zullen verschillende oefeningen worden uitgelegd, die je tijdens de diverse trainingssessies zult gaan doen. Tot snel!

Probeer Het Gratis

Uit ervaring kan ik zeggen, dat het veel prettiger is om eerst met één van onze personal trainers een proefsessie te doen voor je besluit om bij ons te komen sporten. Zowel voor jouw als voor ons is het belangrijk, dat we een goeie match zijn en tijdens de eerste sessie kijken we alvast goed naar waar je staat en wie of wat je nodig hebt om je doelen te bereiken waarnaar je verlangt.