Google review

Uitstekend
Gebaseerd op 113 recensies
willem van der Jagt
willem van der Jagt
2023-12-27
Fijne sportschool, goede lessen en hele goede sfeer. Lekker opde sport gericht en niet op show.
ELISABETH QUINTAR
ELISABETH QUINTAR
2023-12-21
La salle est équipée d'installations modernes. L'ambiance est sympa et le personnel est toujours prés à vous aider. C'est la salle idéale pour vous motiver et progresser.
Dragonfire (Dragonfire)
Dragonfire (Dragonfire)
2023-12-09
La salle de sport est bien équipée, propre et l'atmosphère est motivante. Le personnel est compétent et toujours prêt à aider. Les diverses options d'entraînement et les installations modernes en font un lieu idéal pour atteindre ses objectifs de remise en forme.
Drew
Drew
2023-11-19
De beste gym om te sporten. De vibes, de aandacht en het doelgericht sporten zijn hier ongekend. Keep it up!!
Dom Sch
Dom Sch
2023-10-26
Love this place! Super friendly stuff and owner, amazing equipment, good vibe - totally recommended!! As Schwarzenegger would say "I will be back" 😉
Lisa van der Lee
Lisa van der Lee
2023-10-05
Ik volg (bijna) elke week de booty & burn les bij Achilles Gym via ClassPass. Het is een fijne plek om te sporten en jezelf uit te dagen onder goed toezicht van een trainer. De vibe is leuk met mede sporters, maar het is wel kleinschalig en dat vind ik misschien wel het leukste. Let op: de dag daarna altijd een kleine spierpijn 😉 Maar dan weet je wel dat je het goed hebt gedaan. Aanrader voor iedereen die sterker en fitter wilt worden en in Haarlem woont.
Renate Snijders
Renate Snijders
2023-09-16
Fantastische kickbokstraining gehad bij Achilles met Marcio 🤩 En supertof dat ik een vriend mee mocht nemen, die al jaren niet gebokst had. Hij vond het GEWELDIG en gaat weer beginnen met boksen!
Jacques Kroon
Jacques Kroon
2023-09-02
Ian en zijn team zijn zeer gepassioneerd over wat zij neerzetten binnen Achilles. De professionaliteit is zeer hoog en voor elke vraag kan je bij ze terecht. De sfeer binnen de sportschool is ook erg fijn en is erg sociaal maar toch wilt iedereen er hard voor gaan. Ik kan deze sportschool alleen maar aanraden!
Deniz Erol
Deniz Erol
2023-08-15
Al een lange tijd lid bij Achilles Personal Gym. Je krijgt goede en persoonlijke schema's en ze adviseren/helpen iedereen met gerichte aandacht. Zeker een aanrader om hier je doelen te behalen en/of te behouden.