Tessa Stallinga - van Veen
Tessa Stallinga - van Veen
2022-09-18
Achilles is a good gym with a diversity of lessons. The trainers are very willing to help out and motivate you.
Raynel Koole
Raynel Koole
2022-09-07
Ben er nu 2 weken ongeveer bezig en merk dat er gewoon veel aandacht is voor je persoonlijke doelen en mogelijkheden. Het is nog het begin, maar kom nu al graag langs en kijk weer uit naar de volgende keer sporten!
Joey Mallouk
Joey Mallouk
2022-09-05
Ik was opzoek naar een sportschool die een verdieping kon maken in het trainen. Al een aantal jaar deed ik aan ''gewoon'' fitness maar wilde meer met lichaamsgewicht trainen en kwam uit bij Achilles personal gym. De sportschool is laagdrempelig, persoonlijk en professioneel voor een ieder die op zijn eigen manier wilt trainen en kijkt echt naar het individu en zijn wensen. Ik vond oefeningen waar ik echt weer de uitdaging in mijzelf kon vinden, in plaats van enkel de uitdaging vinden in de gewichten. Daarnaast is de 24/7 mogelijkheid om te trainen erg fijn. De sportschool is kleinschalig en zo kan het goed voorkomen dat je helemaal alleen traint (bijvoorbeeld in de latere avonduren). Verbinden met de sonos box en je kan heerlijk aan de gang. Als ik heel kritisch moet zijn, zou ik het tof vinden als de gym (nog) diverser zou kunnen zijn qua groepsles aanbod. Nu is er veel gericht op boksen en is er minder focus op gymnastics/calsthenics, yoga/mobiliteit en ademhaling. Zal vast ook wel wat met de vraag te maken hebben onder de leden, maar om deze onderdelen is goed te vragen binnen je persoonlijke schema.
Erin Ling
Erin Ling
2022-08-04
Ik ben hier nu een tijdje bezig en vind Achilles echt een goeie gym met leuke groepslessen. De trainers hebben veel kennis en besteden ook tijd voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling, je voelt je niet als een nummertje hier! Mocht je willen is ook personal training mogelijk waar ze met je meedenken over dingen waar je tegenaan loopt (juist uitvoeren van oefeningen of dieet etc.). Een aanrader voor wie in Haarlem woont!
Grzegorz K.G
Grzegorz K.G
2022-06-15
Oscar
Oscar
2022-04-05
Super fijne en kleinschalige sportschool waarbij er altijd tijd is voor persoonlijke aandacht van een heel goed en open team. Dit is een absolute aanrader! Ik heb hier altijd met plezier gesport, jammer genoeg moet ik door een verhuizing afscheid nemen. Een gelijkwaardige gym vinden zal een zware opgave worden.
Brenda Piets
Brenda Piets
2022-03-17
Bij Achilles is er aandacht voor de individuele, hele mens,de balans tussen lichaam en geest. Je kunt daar zijn wie je bent en ik heb mogen ervaren sterker te zijn dan ik van mezelf wist.
Sjoerd Wess
Sjoerd Wess
2022-02-19
Achilles Personal Gym is een plek waar de trainers je kennen. Niet alleen bij naam, maar ook jouw fysieke gesteldheid. Top-notch op maat gemaakte schemas en begeleiding waar je U tegen zegt. Hetgeen wat mij enorm beviel was de flexibiliteit van de trainers en de manier hoe het er daar aan toe gaat. Zo kan je met een app op je telefoon 24/7 naar binnen. Extreem fijn voor de mensen die van vroeg opstaan houden. Nog iets om te benoemen, wat zeker belangrijk is, is dat Ian niet alleen adviseert om aan gewichten te trekken. De man heeft extreem veel kennis van het menselijk lichaam en past hier dus ook jouw schema op aan. Zo deed ik vrijwel alleen lichaamsgewicht oefeningen, waaronder pull ups, handstanden, split squats en meer. De variatie is enorm en dus voor ieder wat wils!
Renettha Wielinga
Renettha Wielinga
2022-01-13
Fijne sportschool met leuke yoga lessen voor een betaalbare prijs.
Irene Visser
Irene Visser
2021-12-21
Fijne sportschool waar veel tijd en aandacht aan je wordt besteed! Iedereen heeft duidelijk kennis van het vak en stimuleert je om jezelf te pushen. Ook wordt er rekening gehouden met je portomonee! Aanrader!