Het Verhaal van Marcio Cardoso

Marcio: Onze Ervaren Fitness- en Vechtsporttrainer

Maak kennis met Marcio, onze toegewijde fitness- en vechtsporttrainer met meer dan 15 jaar ervaring.

Marcio begon zijn carrière met een sterke focus op onderwijs en training. Hij heeft met diverse groepen gewerkt, van kinderen tot professionele atleten.

Bij Achilles Gym, waar hij sinds oktober 2022 werkt, ontwikkelt Marcio trainingsprogramma’s en geeft hij gespecialiseerde lessen in functionele training, boksen en kickboksen voor alle leeftijden.

Daarnaast is Marcio zelfstandig personal trainer sinds januari 2020. Hij biedt gepersonaliseerde training aan individuen en kleine groepen, met expertise in vechtsporten, functionele training en bodybuilding.

Marcio heeft een Bachelor of Arts in Lichamelijke Opvoeding en zwarte banden in taekwondo en bruine banden in kickboksen. Hij heeft aanvullende studies gevolgd, waaronder laboratoriumgymnastiek, TRX-suspension training en functionele training voor senioren.

Met een passie voor vechtsport en ervaring als atleet en coach in taekwondo en kickboksen, is Marcio toegewijd aan het welzijn van zijn studenten en past hij zich gemakkelijk aan verschillende behoeften aan. Als je een trainer zoekt die bekwaam, gepassioneerd en toegewijd is aan jouw succes, is Marcio de juiste keuze.

Opleidingen en Ervaring