Het verhaal van Quelita

Hehee! Ik ben Quelita en geef boks/kickboks les bij Achilles Personal Gym.

Ik kickboks zelf al vanaf mijn 13e, dit was liefde op het eerste gezicht! De combinatie van conditie, kracht, uithouding en discipline is wat deze sport zo mooi en compleet maakt voor mij. Toen ik begon met trainen was het nog een stuk ongewoner om als meisje aan deze sport te doen. Ik stapte een zaal binnen met bijna alleen maar volwassen mannen die helemaal onder de tatoeages zaten. indrukwekkend? Zeker. Afgeschrokken? Zeker niet. Het heeft er altijd voor gezorgd dat ik wilde laten zien dat ik het ook kon en altijd heb gevochten (😉) voor mijn plekje. Deze sport heeft me zo veel geleerd en mede gevormd tot de vrouw die ik nu ben.

 

Het gevoel dat je iedere keer weer iets beter, sneller, sterker of slimmer wordt is iets wat ik probeer over te brengen in mijn les. Ik hoop dat mensen met een voldaan gevoel mijn lessen verlaten en enthousiast uitkijken naar de volgende training!